Spor
Giriş Tarihi : 17-08-2021 15:39   Güncelleme : 17-08-2021 15:39

Samsunlu Okçu Bronz Madalya Kazandı

Polonya'nın Wroclaw şehrinde düzenlenen Dünya Gençler Açık Hava Okçuluk Şampiyonası'nda hem Yunus Emre Arslan ve Eren Kırca ile birlikte yer aldığı makaralı yay kadet erkekler takımı hem de Hazal Burun ile birlikte yer aldığı makaralı yay kadet karışık takımıyla bronz madalya kazanan Samsunlu milli sporcumuz Abdullah Aslım ve takım arkadaşları Samsun’a döndü.

Samsunlu Okçu Bronz Madalya Kazandı

2021 17-21 Mayıs tarihinde Slovenya nin Gatez şehrinde ve 02-08 Romanya’nın Bükreş kentinde tarihlerinde Avrupa kupası 1 ve 2. Ayakta Avrupa’nın en iyi 2. Okçusu ve takım Avrupa Şampiyonu olarak tamamlandı.

Abdullah Aslım aynı zamanda 50 metre Türkiye rekoru sahibi ve Polonya’nın Wroclaw şehrinde düzelenden gençler dünya şampiyonasın da karışık ve takım müsabakasında dünya 3. Olarak 2 bronz madalya kazandı.

Aslım ve beraberindeki takım arkadaşlarını havalimanında ailesi ile birlikte Samsun Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu , ilkadım ilçe müdürü Seraçettin Turan , kulüp başkanı Murat Akkaya ve antrenörleri alkışlarla karşıladı.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN