Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-10-2016 14:44   Güncelleme : 29-10-2016 14:44

Samsunlular Cumhuriyet Bayramı Coşkusunu Piazza AVM’de Yaşadı

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Samsun Piazza, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yine herkesin buluşma noktası oldu. Piazza AVM’de Cumhuriyet Bayramı etkinliği kapsamında düzenlenen “Atatürk ve Cumhuriyet Kadınları Kıyafet Defilesi” büyük ilgi gördü.

Samsunlular Cumhuriyet Bayramı Coşkusunu  Piazza AVM’de Yaşadı

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu tüm ziyaretçileriyle birlikte yaşadı. TED Samsun Koleji öğrencilerinin hazırladığı “Atatürk ve Cumhuriyet Kadınları Kıyafet Defilesi” 28 Ekim’de Piazza AVM’de gerçekleşti. Atatürk’ün öğrencilik yıllarına ait kıyafetlerin, askeri kıyafetlerinin, serbest kıyafetlerinin ve Cumhurbaşkanı kıyafetlerinin sergilendiği defilede ayrıca Cumhuriyet kadını kıyafetleri ve bayram kıyafeti de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Atatürk ve Cumhuriyet sevgisini aşılamak ve çocukların sosyal etkinliklerini desteklemek amacıyla düzenlenen defile her yaştan ziyaretçinin katılımı ile gerçekleşti. Yoğun ilgi gören defile Atatürk'ün en sevdiği şarkıların ve 10’uncu yıl marşının tüm ziyaretçilerle birlikte söylenmesiyle son buldu.

 

adminadmin