Spor
Giriş Tarihi : 22-02-2021 11:52   Güncelleme : 22-02-2021 11:52

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam "Galibiyeti Taraftarımıza Hediye Ediyorum"

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam deplasmanda 1-0 kazandığımız İstanbulspor maçını değerlendirdi.

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam

Galip gelmek için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, “Bugün Süper Lig’e çıkma mücadelesinde çok zorlu bir rakiple oynadık. İstanbulspor bizim tabiki Süper Lig yolculuğumuzdaki önemli rakiplerimizden bir tanesi. Sonuçta kazanmayı bildik. Bu maçın bizim için anlamı ve önemi bizim alacağımız 3 puandı. Dolayısıyla 3 puanı aldığımız için ben çok mutluyum. Oyuncularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Galibiyeti taraftara ve Başkanımız Yüksel Yıldırım’a hediye ettiklerini ifade eden Ertuğrul Sağlam, “İlk devre maça golle başladık. Sonrasında net pozisyonlarımız var. Aslında farkı açabilirdik. Maalesef bunu değerlendirebilirdik. Rakip kaleci de ön plana çıktı. İkinci yarıda da bizim kalecimiz ön plana çıktı. İstanbulspor iyi oynadı, pozisyonlar buldu. Nurullah’da bu takımın bir oyuncusu olarak galibiyette önemli rol oynadı. Sonuç itibariyle kazandığımız için mutluyuz. Artık bundan sonraki amacımız öncelikli olarak bulunduğumuz konumu korumak. Daha sonrasında da Giresunspor’un önüne geçebilirsek bu da bizim için ayrı bir keyif olacak. Ama bu galibiyetten sonra yapmamız gereken bir iş var. O da Çarşamba günü Eskişehirspor’a karşı, bu gibi maçlar her takım için tehlikelidir. Özellikle oynanan zorlu maçlardan alınan önemli galibiyetlerden sonra. Hiç hız kesmeden devam edeceğiz. İnşallah hafta sonu Ankara Keçiörengücü deplasmanından da güzel geçebilirsek, ondan sonra önümüzün daha açık olduğunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Ben aldığımız bu önemli galibiyeti önce taraftarımıza beraberinde de başkanımız Yüksel Yıldırım’a hediye etmek istiyorum.

Oyuncularımızı özellikle tebrik etmek istiyorum. Ayrıca ikinci yarıdaki oyunlarından dolayı da İstanbulspor’u tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN