Güncel
Giriş Tarihi : 30-06-2018 19:32   Güncelleme : 30-06-2018 19:32

Sayın Devlet Bahçeli’den Karar Gazetesi meselesi arabulucuk yapmasını rica ediyoruz!

​Sayın Devlet Bahçeli, hapishane’de ziyaret ettiği Alaaatin Çakıcı’nın en fazla sevdiği siyasi bir kişi olarak tamamen bir yanlış anlaşılmadan ibaret olan bu olayda meseleyi sükûnetle neticelendirecek tek isimdir.

Sayın Devlet Bahçeli’den Karar Gazetesi meselesi arabulucuk yapmasını rica ediyoruz!

Bu sebeple kendisinden Alaattin Çakıcı’ya seslenerek Karar Gazetesi yazarları hakkında çıkartılan cezalandırma kararının geri alınması hususunda arabulucuk yapmasını rica ediyoruz.

Biliyoruz ki, Alaattin Çakıcı Sayın Devlet Bahçeli’yi kırmayacaktır.

Hakan Albayrak gibi ömrü boyunca davasının çilesini çekmiş bir insanın Vatan, millet ve din düşmanları dışında hiçbir kimseye karşı nefreti ve art niyetli bir yaklaşımı olmayacağına bizzat şahitlik yapabilirim.

Alaatin Çakıcı’nın da Cumhur İttifakıyla birlikte Devlet Bahçeli’nin içinde bulunduğu bir oluşum hakkında menfi bir düşüncesinin olmayacağını, Hakan Albayrak’ın da Cumhur İttifakı’nı desteklediğini biliyoruz.

Dolayısıyla karşı karşı gelen taraflar esasen bir olması, yanyana ve omuz omuza olması gereken taraflardır.

Ülkücü’nün kurşununun Vatan, millet ve din düşmanlarından başka hiçbir kimseye yönelmeyeceğinden emin olduğumuz için bu gereksiz, tarafların birbirini tanımamasından meydana gelmiş, fındıkkabuğunu bile doldurmayacak meselenin daha fazla büyütülmeden, telafisi imkânsız bir olay haline gelmeden son bulmasını rica ediyoruz.

Bunu da mesele devletin bekası ve memleketin huzuru söz konusu olunca her türlü riski göğüsleyen Sayın Devlet Bahçeli’nin çözeceğine yürekten inanıyoruz.

Sayın Devlet Bahçeli’den; Alaattin Çakıcı’ya hitaben bir arabulucuk açıklaması yaparak Karar gazetesi yazarları hakkında verilen cezalandırma kararının geri alınması hususunda elinden geleni yaparak yine büyüklüğünü, yine adamlığını ve yine sevgi ve hoşgörülü kişiliğini göstermesini rica ediyoruz.

Çünkü bu meselenin büyümesi en fazla ‘huzursuz, güvenliksiz ve yaşanılamaz, insanların birbirlerini tehdit ettiği, korkuttuğu ve sokağa çıkamaz hale getirdiği bir Türkiye özlemiyle tetikte bekleyen dış mihrakların işine gelecektir.

Son olarak, cezaevlerinde gün saymakta olan  mahkumlara affın gündemde olduğu bu günlerde bu ve buna benzer olayların çıkması beklenilen affın önüne geçmesi ve gündemi değiştirmesi, gözleri ve kulakları gelecek bir güzel haberde olan bütün mahkumları da derinden yaralayacaktır.

Recep YAZGAN

adminadmin