Genel
Giriş Tarihi : 05-02-2019 09:09   Güncelleme : 05-02-2019 09:09

Sedat Peker’den silahlanma çağrısı!

Sedat Peker’den silahlanma çağrısı!

Ataşehir'de açılışını yaptığı mekanın önünde konuşan Sedat Peker, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'ya beka ya bela' dediğini belirterek, bu nedenle 31 Mart yerel seçimlerinde ölümüne Cumhur İttifakı'nın destekleneceğini söyledi.

​"Biz bu vatanın delileriyiz, fedaileriyiz" diyen Peker, konuşmasına şöyle devam etti:

"Seçimlerden sonra hem emperyalist güçlerin hem de onların ülkemizdeki uşaklarının bazıları şimdiden seçimlerle ilgili YSK'yı tanımadıklarını söylüyorlar. Seçim sonuçlarına göre insanları, partililerini sokaklara dökecekler. Bunun amacı terör örgütleri mensuplarının da o partililerin arasına katılıp ülkeyi yakmaları ve yıkmalarıdır. Polisimiz, askerimiz güçlüdür ancak bu ülkenin evlatları da bu ülkenin sokaklarını karış karış koruyacaklar."

Silahın iyi insanların elinde bir güvence olduğunu ileri süren Peker, "Bu sebeple imkanı olanlar mutlaka ruhsatlı silahlar, av tüfekleri alsınlar, mutlaka hazırlıklı olsunlar. Biz kötüye hazır olalım da iyi gelirse amenna" dedi.

KUDURUN ULAN KUDURUN

Diğer yandan konuşması hakkında suç duyurusunda bulunanlar için de Peker,

“Konuşmam ile ilgili sayın savcılık makamına suç duyurusunda bulunanlar… Boşuna sevinmeyin! Ergenekon sürecinde haksız yere 10 yıl cezaevinde kaldığım için bir avukat kadar bilgiliyim… Suç olan hiçbir şeyi söylemem.  Kudurun ulan kudurun” diye yazdı.

adminadmin