Tanju Çolak; Samsunspor için para toplayacağım!
Samsun Milletvekili aday adayı Tanju Çolak Milletvekili olursa Samsunspor ile ilgili yapacağı projelerini katıldığı bir televizyon programında anlattı
Samsun Milletvekili aday adayı Tanju Çolak Milletvekili olursa Samsunspor ile ilgili yapacağı projelerini katıldığı bir televizyon programında anlattı.Samsun’un öz çocuğu olarak 1987 yılında Samsunspor’dan Galatasaray’a gittiğini söyleyen Tanju Çolak ”Galatasaraylıyım ama isteyerek gitmedim.Gitmemek için dönemin başakanı rahmetli Hasbi Menteşoğlu’na defalarca söyledim .En sonunda ‘Seni göndereceğiz’ dedi ve gittim. Ama hala Samsun’a geldiğimde büyük sevgi ve saygıyla karşılanıyorum ” dedi.
SAMSUNSPOR’UN NEFERİYİM
Milletvekili seçilerek Samsun’a hizmet etmek istediğini söyleyen Tanju Çolak”Samsun’a hizmet etmek istiyorum , Samsun’un buna ihtiyacı var.Samsun’dan çıkacak milletvekilleri şehre çok şey yapacak .Samsun benim vazgeçilmezim , Samsunsporun neferiyim.Samsun benim yaşam şeklim”dedi.
SAMSUNSPOR İÇİN KAPI KAPI DOLAŞIP PARA TOPLAYACAĞIM
Eğer Milletvekili olursa Samsunspor için yapacaklarını şöyle aktaran Çolak ”Milletvekili olursam , Samsunspor içinde kapı kapı dolaşıp , para toplayacağım.Maddi kaynak yaratacağım , futbolcu transferi yapacağım. Her şeyden önemlisi , tüm bilgi birikimimi Samsunspor’a kullanacağım”dedi.
SAMSUNSPORLUYUZ.COM
admin















































































































































































































