Eğitim
Giriş Tarihi : 24-05-2021 11:05   Güncelleme : 24-05-2021 11:05

Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK Bölge Sergisinde!

Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak bölgeye hizmet veren okulumuz TÜBİTAK tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda ‘Günlük Hayatta Kullandığımız Ürünlerin Su Ayak İzimize Etkisine Yönelik Farkındalık Oluşturma Çalışması’ projesi ile bölge sergisine katılmaya hak kazandı.

Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi TÜBİTAK Bölge Sergisinde!

Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi; Fizik, Kimya, Biyoloji ve Fen Laboratuvarları imkanları ile öğretmenlerinin liderliğinde öğrencilerini geleceğe yön verecek bilimsel alanlara yönlendirecek çalışmalara imza atmaktadır.  Pandemi şartlarına uygun sınıflar, öğrenci pansiyon imkanları ve geniş bahçe alanı, pandemi şartlarına uygun 100 kişilik konferans salonu, zengin kütüphanesi ile gençlerimize ferah ortamda geleceğe hazırlayan Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Samsun ili Tekkeköy ilçesindeki tek proje okuldur.

Pandemi şartlarına uygun olarak çalışmalarına devam eden Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri bu yıl da birçok başarıya imza atmaya devam etti. Bu yıl 15.si düzenlenen TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Biyoloji Alanında Bölge Sergisine katılma başarısı gösteren 6. Sınıf öğrencisi ELİF BEYZA DURAN’ ı başarılarından dolayı kutluyoruz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN