Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 20-11-2013 16:40   Güncelleme : 20-11-2013 16:40

TEKKEKÖY KONFERAS SOLONU YANINA MESCİT VE ABDESTHANE

Tekin ‘Tekkeköy Düğün ve Konferans salonu ile yarı olimpik yüzme havuzumuzun yanına başladığımız bu küçük bay bayan mescidimiz ve abdesthanelerinin yapılması vatandaşlarımızın büyük teveccühüne neden oldu’.

TEKKEKÖY KONFERAS SOLONU YANINA MESCİT VE ABDESTHANE

Tekkeköy Düğün ve Konferans Salonu ile yüzme havuzunun yanına yapılmaya başlanan bay bayan mescidi ve abdesthaneleri yakında hizmete açılacak.

Vatandaşların Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin’den yoğun isteği üzerine yapılan mescit ve abdest haneler aynı zamanda buradaki parklar sosyal tesisler, kafeler ve lojmanlar Pazar yerindeki vatandaşlara ve pazarcı esnafına da hizmet edecek. Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin ‘burası birçok sosyal tesisin ve parkların yoğun olduğu bir alan. Yapımına başladığımız bay bayan mescidi ve abdesthaneleriniz çok küçük ama işlevi, yeri ve vatandaşlarımızın talebi çok büyük ve fazlaydı. Düğün ve konferans salonumuzda düğün, kına, nişan ve konferans gibi etkinlikler düzenlendiğinde vatandaşlarımız abdest alıp namaz kılacak yer bulamıyorlardı.

Bir çok kez bu konuda bana müracaat ettiler.

Açıkçası bende bu kadar ihtiyaç olduğunu görememişim. İnşata başladığımızı gören vatandaşlarımız telefonla veya beni gördükleri yerde yanıma gelip teşekkür ediyorlar. Bay bayan mescidimiz ve abdesthaneleri aralık ayının sonuna doğru hizmete girecek. Allah burada yapılan ibadetleri, duaları kabul etsin. Tekkeköy’e ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun’ dedi.     
adminadmin