Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-01-2018 09:23   Güncelleme : 29-01-2018 09:23

Temel Armutçu: Zeytin dalı operasyonu terörün sona erdirildiği bir operasyon olsun!

Saadet Partisi aylık İl Divan toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Temel Armutçu: Zeytin dalı operasyonu terörün sona erdirildiği bir operasyon olsun!

İl Divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, 8 milyar dünya insanlığının kurtuluş reçetesi olan, Kur’an nizamından beslenen, kınayıcının kınamasına aldırmadan doğru bildiğini yıllarca korkusuzca savunan bir avuç adanmış insanların çatısı olan Saadet Partisi’nin aynı mefkurenin heyecanıyla hareket eden yol ve dava arkadaşlarının partisi olduğunu belirtti.

Armutçu şöyle devam etti;

Türk askeri yıllar boyu gittiği her yere adalet götürmüştür. Afrin’e yönelik zeytin dalı operasyonu bugün de devam ediyor. Şehitlerimiz oluyor. Şehitlerimize rahmet ailelerine ve tüm ulusumuza sabır diliyorum. Temennimiz bu harekatın bir an evvel hedefine ulaşması, barış ve huzurun sağlanmasıdır.

İnşallah Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Operasyonu gerçekten terörün sona erdirildiği, bölgede huzur ve barışın sağlandığı bir operasyon olur.

Biz Saadet Partisi olarak bu harekatın ülkemizin huzur ve güvenliğine, bölgemizin barış ve istikrarına vesile olmasını diliyoruz.

Elbette Türkiye terörle mücadelede bütün meşru müdafaa haklarını kullanmalıdır. Ancak bu hak kullanılırken, geçmişte yapılan hatalara da düşülmemelidir. Kurulan tuzaklara karşı dikkatli olunmalıdır.

Bütün benliğimizle etnik kışkırtmalara ve mezhep çatışmalarının da karşısında olmalıyız.

Orta doğuda en tehlikeli tuzak Türk, Kürt, arap ve mezhep düşmanlığını körüklemektir. Kürtler ve Türkler bin yıldır bu coğrafyanın asli unsurlarıdır.

Bu süreç miting meydanlarında, hamasi sloganlarla siyasi malzeme yapılacak bir sürece dönüşmemelidir.

Bölgenin mazlum halkları için asıl düşman farklı etnik kimliklere sahip topluluklar değil, bu coğrafyayı kendi çıkarları için kan gölüne çeviren küresel emperyalistlerdir.

Biz bu uyarıları yapıyoruz diye bazı izansız ve ahlaksız troller, rahmetli erbakan hocamızı sahiplenip kurduğu ve davası da istikamette olan bizi terör destekçisi gibi göstermeye kalkıyorlar. Her türlü gerçek dışı yalan, iftira ve çarpıtmalarla camiamızı hedef tahtasına koymaya kalkıyorlar.

Biz bu arkadaşlara yine kardeşçe bir uyarı yapmak istiyoruz..

Ey aklı karışmış arkadaşlar.. Erbakan’ı yakanıza rozet, sırtınıza sepet gibi takarak anlayamazsınız.

Erbakan’ı yalnız; beyninize ve kalbinize yerleştirebilirseniz anlayabilirsiniz. Doğru siz beyninizi kendi menfaatleriniz için çok güzel kullanıyorsunuz bunda şüphe yok. Lakin; vicdanlarınızı kaybetmişsiniz maalesef bundan da haberiniz yok..

Unutmayın ki; vicdansız adalet olmaz.. adaletsiz de DEVLET olmaz..!

Milli Görüş, bu ülkede terörün bitmesi için her türlü çabayı ortaya koymuş ve bunun için bedeller ödemiş bir harekettir.

Rahmetli Erbakan Hocamız, 1994’de Bingöl konuşmasını yaptığında, bugünkü gibi siyasi linç kampanyasına maruz kalmıştı. Terör destekçiliği ile suçlandı hatta yargılandı, mahkum edildi. Ama tarih onu yargılayanları mahkum etti.

adminadmin