Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-01-2017 13:09   Güncelleme : 28-01-2017 13:09

​Terme Belediyesinde Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor

Terme Belediyesi, dün başlayan ve Samsun’u etkisi altına alan yoğun kar yağışından vatandaşların olumsuz şekilde etkilenmemesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

​Terme Belediyesinde Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor

Terme’de etkili olan kar yağışı ile birlikte sürdürülen karla mücadele çalışmaları, yoğun şekilde devam ediyor. Terme Belediyesi Karla Mücadele ekipleri, ilçe merkezi ile mahallelerde yaya ve araç trafiğinin rahat bir şekilde sağlanması için çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.

ÖNCELİK CENAZE SAHİPLERİ VE HASTALARIN

Kar yağışından etkilenen cenaze ve hastalara öncelik tanıyan Terme Belediyesi, cenazelerin ve hastaların bulunduğu yolları ulaşıma açarak onların bir an önce bu ihtiyaçların giderilmesini sağlıyor. Bu çalışmalar kapsamında şu ana kadar 3 cenaze ve 5 hastanın bulunduğu bölgelerde öncelikli yol açma çalışmaları gerçekleştirildi.

KOORDİNELİ ÇALIŞMA

Başkan Şenol Kul belediyenin kış ve karla mücadele programının önceden belirlendiğini işaret ederek “Karla mücadele için Büyükşehir Belediyemizle işbirliği halinde belediyemizin Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce koordineli bir çalışma yürütülmektedir. Kar kalınlığı Terme şehir merkezinde 30 santimetre, yüksek mahallelerimizde 1 metreye yaklaştı. Kar yağışının devam ettiği ilçemizde Terme Belediyesi olarak 24 saat hizmetteyiz. Bize ulaşan tüm talepleri anında değerlendiriyoruz. Terme halkının olumsuz bir durum yaşamaması için seferberliğimizi sürdürüyoruz” dedi.
SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

Terme Belediyesi bir yandan karla mücadelesini sürdürürken bir yandan da sokak hayvanlarının aç kalmaması için ekip sayısını arttırdı. Terme Belediyesi ekipleri, sokak hayvanlarının yoğun olarak yaşadığı bölgelerde ve sokaklarda yaşayan hayvanları elleriyle besledi.

adminadmin