Tüm Manşetler
Giriş Tarihi : 18-01-2021 06:23   Güncelleme : 18-01-2021 06:23

Terme’nin Manevi Büyüklerinden Niyazi Kasapoğlu Dua Bekliyor!

Terme'de yüzbinlerce ilim talebesi yetiştiren, Hafız fabrikası gibi insan yetiştiren Hacı Hafız Niyazi Kasapoğlu Koronavirüs tedavisi görüyor.

Terme’nin Manevi Büyüklerinden Niyazi Kasapoğlu Dua Bekliyor!

Terme'nin sevilen Manevi Büyüklerinden  Hacı Hafız Niyazi Kasapoğlu durumu ağırlaşması sebebiyle Samsun Medical park hastahanesinde Covid-19 hastalığından tedavi görüyor.

85 yaşındaki Hacı Hafız Niyazi Kasapoğlu için sevenleri sosyal medya üzerinden acil şifa dileklerinde bulunarak bir önce iyileşmesi için dua ediyor.

Acil şifa dileklerinde bulunanlarının arasında İlahiyatçi yazar Dr. İhsan Şenocak ve Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç da yer alıyor.

İŞTE O PAYLAŞIMLARIN BAZILARI

"Okutmak Ölümle Biter"

"Bizim Mesaimizi Melekler Yazar"... diyen, yüzlerce Hafız yetiştiren Kur'an aşığı, gönül insanı, bölgemizin manevi mimarlarından muhterem Mehmet Niyazi Kasapoğlu Hocamız yoğun bakımda tedavi görmektedir.

Rabbimizden hocamıza acil şifalar diliyorum.....

…ulum-u İslamiyye okutan Niyazi Kasapoğlu hocamız yoğun bakımda. "Mezara kadar mücahadeye memuruz. Okutmak ölümle biter." diyen 85 yaşında ki hocamız için dua edelim de Şafi olan Rabbimiz onu ders için bekleyen talebelerine döndürsün.amin.

Karadeniz bölgesinde binlerce gencin hayatına yön vermiş, yüzlerce hafız ve binlerce talebe yetiştirip herbirini vatan sevgisi, millete hizmet bilinci ve hakkın davası yolunda mücadele ve mücahede şuuru kazandıran, ömrünü Kur'an'a ve İslama hizmete adamış  muhterem hocam MEHMET NİYAZİ KASAPOĞLU malum hastalık sebebiyle hastanede tedavi görüyor. Rabbimden ŞAFÎ ismi şerifi hürmetine acil şifalar vermesini temenni ediyor dostlardan dua bekliyorum.

Ömrünü Kur'an yolunda ifna etmiş,binlerce hafız yetiştirmiş,binlerce öğrenciye kuran ve arapça öğretmiş,rahlei tedrisinnde bulunma şerefine nail olan her bir öğrencinin şurlanmasına,milli ve manevi değerlerine bağlı olmsına çok büyük katkıda bulunmuştur. Kur'an'ın ifadesiyle"Verrasihüne fil ilm", ilimde derinleşenler sınıfına girmiş, İlminden tüm insanların müstefid olmsaı için her fırsatta insanlara Kur'anı,İslamı ve sünneti anlatmış,Sevenleri,bilenleri,tanıyanları ve hepsinden de öte Allah nezdinde Kur'an hadimi  olarak kayıtlara geçmiştir.Muhterem Hocam Niyazi Kasapoğlu'na Rabbimden acil şifalar diliyorum.Ya Şafii,Ya Mafii,Ya Kafii muhterm hocamıza rahmetinle,merhametinle,şefkatinle muamele eyle, şifalar ihsan eyle....

Recep YAZGANRecep YAZGAN