Genel
Giriş Tarihi : 16-02-2021 09:33   Güncelleme : 19-02-2021 08:45

Tesettür Giyimde Büyük Beden

Giyinmek her insana özgü bir eylem olduğu gibi şık giyinmekte her kadının istediği bir şeydir. Kadınlar kaç yaşında ve hangi özelliklerde olursa olsunlar mutlaka ayna da kendilerine baktıkları ya da başkaları ile görüştükleri zaman beğenilmek isterler.

Tesettür Giyimde Büyük Beden

Büyük beden kadınlar tesettür giyim kategorisinde de kendilerine en uygun bedeni bulmakta zorluk çekmektedirler. Fakat tesettür giyim de büyük beden ile artık istenilen her parça beden sıkıntısı çekmeden bulunabilmektedir. Tesettür elbise, gömlek, tunik, pantolon ve kabanlar büyük beden kadınlara olacak ve onların rahatsız oldukları görüntüleri örtecek şekilde tasarlanmaktadır. Bu sayede hem çeşit hem de model olarak birçok parça bulunmaktadır.

 

Büyük Beden Tesettür Giyimde Pantolon Tercihi

Büyük beden kıyafetlerde seçilen en zor parçalardan birisi de pantolonlardır. Özellikle tesettür giyimde hatları oldukça belli ettikleri için pantolonları kombinlemek çok önemlidir. Dar pantolonlar yerine daha çok geniş paça pantolonlar ya da İspanyol paça pantolonlar tercih edilmelidir. Dar paça pantolonlar tercih edildiği taktirde üzerine diz kapağına gelecek şekilde tunikler, gömlekler ya da hırkalar tercih etmek hem fazla kiloları gizleyecek hem de oldukça şık bir görüntü sağlayacaktır. İspanyol paça tarzında pantolonlar tercih edildiği zaman ise altına topuklu ayakkabılar giymek pantolonu kaldıracağı için daha derli toplu ve aynı zamanda daha düzgün bir görüntü sağlayacaktır. Kot pantolonları ise daha çok sweatler ile tercih etmek spor bir görüntü sağlayacağı için günlük hayatta da kullanılabilecek şık bir görüntü elde etmeyi sağlayacaktır. Sweatlerin altına ise günlük spor ayakkabılar tercih etmek  rahat bir hareket imkanı sağlayacaktır.

 

Büyük Beden Ceket Tercihi

Ceketler hem yazın hem bahar da hem de kışın tercih edilen her parça ile kusursuz bir bütün oluşturan aynı zamanda her ortama uyum sağlayan parçalardır. Özellikle yaz aylarına tercih edilen kot ceketler kot pantolonlar ile kombinlendiği zaman yazın sade ve şık olmak için yeterli olacaktır. Daha klasik ve şık olmak isteyenler ile blazer ceketler ile gömlekleri kombinleyerek klasik bir şıklık elde edebilirler. adw

Recep YAZGANRecep YAZGAN