Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-02-2023 17:32   Güncelleme : 27-02-2023 17:32

Tribünler Siyaset Yeri Değildir!

Gündemdeki tribünlerdeki siyaset tartışmaları üzerine bir açıklama yapan Samsunspor Taraftar Grupları Başkanı Tonguç Ali Anıl, "Tribün kardeşlik yeridir, siyaset değil. Buna müsaade etmeyiz" dedi.

Tribünler Siyaset Yeri Değildir!

 

Samsunspor Taraftar Grupları Başkanı Tonguç Ali Anıl, son günlerde yaşanan tribünlerdeki siyaset tartışmaları üzerine, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Paylaşımında birlik ve beraberlik mesajları veren Tonguç Ali Anıl, "Samsunspor tribünlerinde her siyasi görüşten insan var! Ama bizim tribünlerimizde siyaset yok, kardeşlik var. Kimse siyasi beklentilerini stadyuma taşımasın, buna müsaade etmeyiz" dedi.

Samsunspor Taraftar Grupları Başkanı Tonguç Ali Anıl ‘ın paylaşımı şu şekilde

TRİBÜNDE SİYASET OLMAZ! KARDEŞLİK OLUR!

Değerli büyüklerim, kıymetli kardeşlerim, sevgili Samsunsporlular. Son günlerde yaşanan 'tribün ve siyaset' tartışmalarını büyük bir üzüntü ile takip ediyorum. Farklı siyasi görüşten milyonlarca insanın, ortak noktada buluştuğu tek platform olan tribünlerde, siyaset yapmak ya da birilerinin siyasi beklentilerine sözcülük etmek, beraberinde gereksiz gerginlikleri de getirmektedir. Elbette herkesin, hepimizin bir siyasi düşüncesi, dünya görüşü var. Ama bunu dile getirme yeri, 'ortak payda' olarak gördüğümüz tribünler değildir. Tribün, farklı görüşlerin buluşma noktası ve gerektiğinde ekmeğini bölüştüğü bir 'kardeşlik' ortamıdır. Biz devletimizin de, milletimizin de her zaman yanındayız.

Evimiz olarak gördüğümüz tribünlerimize siyaseti sokmadık, sokmayacağız!

Samsunspor taraftarı, her siyasi görüşten insanın yer aldığı büyük bir ailedir. Bu aile içerisine siyasi beklentiler içerisinde nifak tohumları ekilmesine müsaade etmeyiz! Biz stadyuma geleni de gelmeyeni de biliriz! Bugüne kadar hiç tribüne uğramamış ama şimdi sırf siyasi slogan atmak için aramıza karışmaya çalışacakları da uyarıyoruz! Gidin, siyasetinizi başka yerde yapın! Bizim tribünlerimizde tek ortak payda, şehrimizin sevdası olan Samsunsporumuzdur! Samsunspor, sizin siyasi heveslerinizden her zaman büyüktür.

Kaynak: .samsunkulishaber.com

Recep YAZGANRecep YAZGAN