Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 25-12-2017 14:13   Güncelleme : 25-12-2017 14:13

Trump’a kırmızı kart!

Trump Aradığını Bulamadı:

Trump’a kırmızı kart!

Trump’ın tehditlerine rağmen, Birleşmiş Milletler ’de yapılan oylamada ABD’nin kararına karşı tasarı kabul edilerek oylamada 128 evet, 9 ret ve 35 çekimser oy kullanıldı.

Demek oluyor ki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan boşuna dünya 5'ten büyüktür, hele hele 1'den hayli hayli büyüktür, 196 kez büyüktür dememiş!!!

Ancak unutulmasın ki, bu karar İsrail’in zulmünü durdurmaya yetmeyecek aksine İsrail Filistin’deki zulmünü kat be kat arttıracaktır.

Çekimser oy kullanan ülkeler arasında Bosna Hersek’in yer alması gerçekten çok üzdü beni. Ne olursa olsun ret oyu vermeleri lazım gelirdi.

Engelli Veliye Saldıran Sözde Öğretmen:

Bir öğretmen düşünün ki öğrencisinin ‘engelli velisine’ tehditler savursun. Sosyal medya da yayınlanan bir video da şikâyet edilmesini hazmedemeyen öğretmen, öğrencisinin ‘engelli velisine’ ‘’seni de listeye yazdım, gel seninle mezarlığa doğru gidelim. Sen fakirsin, mahkemeye gidecek para bulamazsın’’ diye tehditler savurarak, çevredekilerin ‘’sen öğretmensin, yakışmıyor sana’’ ifadelerine de aldırış etmeden zavallı engelli veliye saldırarak darp etti.

Çocuğunu emanet ettiği öğretmen, eğitimci bunları yaparsa yarın sokaklar da çocuklara yapılanların doğal karşılanacağını hatırlatmak isterim!!!

Bence bu adamın (öğretmen demiyorum artık) , bu kutsal mesleği yapmaması lazım gelir. Milli Eğitim Bakanlığı, bu aşağılık adama gereken cezayı elinden diplomasını alarak vermelidir!!!

Sen Kimsin Be Adam:

Yine sosyal medya da yayınlanan bir video da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, bir zabıta memuruna hakaret edip tokatlıyor!

Evet, aynen tokatlıyor. Emniyet şeridini kullandığı için zavallı zabıta memuruna bağırıyor ve daha sonra da tokatlayarak hakaretlerde bulunuyor!

Şiddete maruz kalan zabıta ise işinden olmamak için bu şiddet karşısında sadece hazır ol duruşunda bekliyor.

Uğradığı hakaretler ve şiddet karşısında sabretmeye çalışan zabıta memuru bir süre sonra fenalık geçirerek bayıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, gece yarısı Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada, olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, Zabıta Daire Başkanı Karali'nin görevden uzaklaştırıldığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını açıklayarak yüreklere azda olsa su serpti.

Bu zavallı müdür kendini ne sanıyor! Nerden alıyor bu cüreti! Böyle kendini bilmez birini müdür yapanlarda en az onun kadar suçludur!!!

Fatih Terim Tekrar Galatasaray’da:

Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü Süleyman Demirel’in başbakanlığına benzetiyorum. Defalarca gönderip tekrar göreve getirmeye bağışıklık kazanmışız ki 4. Kez Fatih Terim Galatarasay’ın başına getirildi:)

Araştırmacı - Yazar

Ahmet Öztürk

[email protected]

               

 
adminadmin