Güncel
Giriş Tarihi : 18-10-2021 17:39   Güncelleme : 18-10-2021 17:39

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Samsun İl Başkan Yardımcısı Adnan Uzun İşşizliğe çare 5T projelerimizde Samsun pilot il olacak!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Samsun İl Başkan Yardımcısı Adnan Uzun, TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Samsun'a ayrı bir önem verdiğini belirterek, "İşsizliğe çare olacak 5T projelerimizin pilot illerinden biri de Samsun olacak." diye konuştu.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Samsun İl Başkan Yardımcısı Adnan Uzun  İşşizliğe çare 5T projelerimizde Samsun pilot il olacak!

5T EKONOMİYİ ŞAHLANDIRACAK

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Samsun İl Başkan Yardımcısı Adnan Uzun, büyük kurultay sonrası seçime girme yeterliliği kazandıklarını hatırlatarak, "Seçim pusulasında artık biz de varız. Hedefimiz iktidar olmak" dedi. Tarım, turizm, teknoloji, tekstil ve tassarruf formülünü kapsayan 5T politikası ile Türkiye'nin şahlanacağını ifade eden İl Başkan Yardımcısı Uzun, "Ülkemizin en büyük sıkıntısı ekonomik sorunların çözümsüz bırakılması. 5 başlıkta hazırladığımız projelerle, ülkemizdeki üretimi arttırıp ekonomiyi şahlandıracağız. İşsizliğe çare olacak 5T projelerimizin pilot illerinden biri de Samsun olacak." diye konuştu.

 

SARIGÜL, SAMSUN'A ÖNEMSİYOR

Adnan Uzun, TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Samsun'a ayrı bir önem verdiğinin altını çizerek, "Değişim iktidarında, Samsun'u ulusal ve uluslararası yatırımcıların gözdesi haline getirecek büyük bir çalışma yürütüyoruz. 'Başın düşerse dara Sen de Sarıgül'ü ara' parolasıyla Türkiye'nin dertleri için yola çıkan liderimiz Samsun'un yalnız olmadığını bize hissettiriyor. Samsun'un tarihi ve stratejik önemini bilen Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül, Samsun'a ayrı bir önem veriyor. Türkiye ve Samsun'un dertlerinin çözümü Sarıgül liderliğinde Değişim Partisi iktidarındadır" şeklinde konuştu.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN