Güncel
Giriş Tarihi : 19-06-2023 11:49   Güncelleme : 19-06-2023 12:12

Türkiye Saç Ekim Merkezi (Turkey Hair Center)

Türkiye Saç Ekim Merkezi (Turkey Hair Center)

Türkiye saç ekim merkezi (Turkey hair transplant) aracılığıyla FUE saç ekimi yaptırabilirsiniz. FUE saç ekimi yöntemi günümüzde doktorlar arasında oldukça yaygın ve daha güvenilir bir yöntem olduğu kanıtlanmıştır. Saç ekim işleminiz tamamen steril cerrahi koşullarda yapılabilen bir hastane veya tıp merkezinde en az 3 kişilik bir sağlık ekibi ve uzman doktorunuz tarafından gerçekleştirilebilir.  Bu işlemlerin nerede gerçekleşeceğine dair merkezi seçimi yaparken ameliyat ortamının steril ve tüm koşulların yasal olduğundan ve sağlığınızın ön planda olduğundan emin olmalısınız. Ayrıca ekim tekniği ve traşlı veya traşsız ekime göre fiyatlar değişmektedir.

Türkiye Saç Ekim Merkezi (Turkey Hair Center)

Türkiye saç ekim merkezi (hair transplant Turkey), FUE yöntemi 2004’ten bu yana kullanılan son teknoloji bir tekniktir. Eski yönteme göre hem hasta hem de doktor için çok daha konforlu bir operasyondur. Teknolojik gelişmelere açık bir teknik olduğu için teknolojinin nimetlerinden her geçen gün daha fazla yararlanmaktadır. Kullanılan motorlar ve uçlar ile operasyon süresi FUT tekniğine kıyasla daha kısadır.

Günümüzde birçok saç ekimi uzmanı zaman kazanmak için motorlu sistemi tercih etmektedir. Sapphire FUE saç ekim motoru sayesinde daha kısa aralıklarla greft alınabilmekte ve aynı sayıdaki alan taraması karşılaştırıldığında motor ile alınan alandan daha fazla greft alınabilmektedir.

Sapphire FUE saç ekiminde kullanılan motorun bir diğer avantajı da çok köklü greftlerin yani 2-3 ve 4 köklü greftlerin parçalanma oranının daha düşük, yani foliküler ünitenin bütünlüğünü koruma başarısının daha yüksek olmasıdır. Bu sebeplerden dolayı Sapphire Fue saç ekiminde kullanılan motor sayesinde saç ekiminin daha konforlu bir operasyon haline geldiği söylenebilir. Herhangi bir kesi yapılmadığı için hastanın ameliyat sırasında kendinden emin ve rahat olması çok daha olasıdır. Kökleri ayrıştırmak için fazladan zaman harcamaya gerek yoktur. Dikiş olmadığı için FUE tekniği ile yaklaşık 15 günlük pansuman süreleri yerine sadece 3 günlük pansuman yeterlidir. Tek seansta 2500-3000 greft (ortalama 6000-6500 saç teli) ekilebilir.

FUE saç ekimi ve DHI ve FUT tekniğine kıyasla iz bırakmaz. Safir FUE saç ekimi, birden fazla seans ve çok sayıda greft almak için uygundur. Fiber FUE saç ekiminde hastaların %85'i tek seansta tamamlanır. Hastaların sadece %15'inde ikinci bir seans gerekebilir. Fiber FUE saç ekiminin operasyon süresi daha kısadır (ortalama 5 saat). Greftlerin ayrılması için ek süreye gerek yoktur. Safir, FUE tekniği kullanılarak temiz ve kalıntısız olarak çıkarılır, bu da daha küçük kanallar açmayı mümkün kılar. Bu sayede ekim alanında iz kalmaz.  Hasta başına bandaj yapılmadan ve bone takılarak taburcu edilir. Hastanın ilk yıkamadan hemen sonra (yaklaşık 36 saat sonra) işine dönmesi de mümkündür. FUT tekniğinde bu süre çok daha uzundur. Başlangıçta çok az doktor tarafından tercih edilen FUE yöntemi, günümüzde doktorlar arasında yaygınlaşarak daha güvenilir bir yöntem olduğunu kanıtlamıştır.

FUE Saç Ekimi Fiyatları

FUE fiyatı saç ekiminin yapıldığı merkeze, ekip sayısına, kullanılacak teknolojiye ve ekilecek greft sayısına göre değişmektedir. Eğer ek sedasyon uygulanırsa veya ek alanlar varsa bu fiyata eklenir.  Fiyatlandırma bilgilerini girdiğiniz yerin steril bir çalışma ortamı olmasına ve tüm koşulların yasal olmasına ve sağlığınızın her şeyden önemli olmasına her zaman özen gösterilmelidir.

https://turkeyhaircenter.com/

Recep YAZGANRecep YAZGAN