Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-06-2021 11:10   Güncelleme : 02-06-2021 11:10

Türkiye Yüzme Şampiyonu Derin Güdünlü Gençlik Ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu' Nu Ziyaret Etti

13 Yaş Türkiye Yüzme Şampiyonu Derin GÜDÜNLÜ, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı KASAPOĞLU' nu makamında ziyaret etti.

Türkiye Yüzme Şampiyonu Derin Güdünlü Gençlik Ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu' Nu Ziyaret Etti

Samsunlu Milli Sporcu Derin GÜDÜNLÜ, 27-30 Mayıs 2021 tarihleri arasında Edirne'de düzenlenen Türkiye Turkcell Yıldız, Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçme müsabakalarında 13 Yaş Türkiye Şampiyonu olarak büyük başarıya imza attı ve  50-100-200 metre kurbağalama branşlarında Comen Cup ve Multination Alternatif Milli takım kadrolarına seçildi.

 

Aldığı altın madalya ile Samsunumuzun gururu olan milli sporcumuz Derin GÜDÜNLÜ, başarı hikayesini ve mutluluğunu il müdürü KASAPOĞLU ile paylaştı.

 

Başarılarından dolayı milli sporcumuzu tebrik eden KASAPOĞLU, 'Bizlere yaşattığın gurur için seni yürekten kutluyorum. Sen ve senin gibi altın sporcular bu şehrin ve ülkenin parlayan yıldızlarısınız. Sizlerin emeği ve gayreti ile Samsun Türkiye'de yüzme branşında madalya sıralamasında çok iyi bir noktaya geldi. Şehrimizde ulusal ve uluslararası standartlara sahip birçok havuzumuz var ve 5 adet havuzumuz siz değerli sporcularımıza hizmet etmek için şuan yapım aşamasında. Devletimiz spora ve sporcuya tüm imkanlarını sunuyor. Sizlere düşen tek görev ise severek isteyerek her zaman daha fazlası için çalışmaktır. Sen bu genç yaşında büyük başarıya imza attın. şimdi hedefin Avrupa, Dünya ve sonrasında Olimpiyatlarda madalya almak. Seni tekrardan tebrik ediyorum, antrenörün Doğukan KAYA ve ailene de emekleri için sonsuz teşekkür ediyorum' dedi.

 

Sohbetin ardından il müdürü KASAPOĞLU, hatıra fotoğrafı çekinerek sporcumuza başarılar diledi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN