Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-06-2021 11:46   Güncelleme : 06-06-2021 11:46

Ücretsiz yaz spor okulları kayıtları başladı!

‘Bu yaz mutlaka spora başlamalısın’ sloganı ile Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, Salıpazarı Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi koordinasyonunda açılacak olan “Yaz Spor Okulları” başvuru ve kayıt işlemleri başladı.

Ücretsiz yaz spor okulları kayıtları başladı!

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül,  Pazartesi gününden itibaren öncelikli olarak Futbol, Basketbol, Boks ve atletizm branşları için ücretsiz olarak spor okullarının açılacağını söyledi. “Pandemi şartları ve talebe göre de spor branş sayısı artabilir” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN SPOR

Spor okulları çocuklarımızın erken yaşta sporla tanışmalarını sağlayacak diyen Başkan Akgül “Fiziksel ve zihinsel gelişimlerine yardımcı olmayı, sağlıklı bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Spor okulları, çocuklarımızın sosyalleşmesini, iletişim becerilerini geliştirmesini ve kendine güven duygusu kazanmasını açısından önemlidir” dedi.

GENÇLERİMİZ İÇİN KURSLAR DEVAM EDECEK

Ayrıca Fiziki Yeterlilik Sınavı ile öğrenci alan Milli Savunma Üniversitesi Sınavları, Beden Eğitimi Öğretmenliği Sınavı, Spor Lisesi Sınavı, Polis Meslek Eğitim Merkezleri Sınavları, Polis Meslek Yüksekokulu Sınavları için de başvuran adaylara ücretsiz olarak hizmet verilmeye devam edilecek. Tüm gençlerimizi ve sporcularımızı bu güzel imkânları değerlendirmek üzere spor tesislerimize bekliyoruz.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN