Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-06-2021 13:18   Güncelleme : 12-06-2021 13:18

Uyuşturucu Satıcılarını Şikâyet Etti Öldürülesiye Dövüldü!

Samsun'da bir avukat uyuşturucu tacirlerini şikayet ettiği için öldürülesiye dövülerek darp edildi.

Uyuşturucu Satıcılarını Şikâyet Etti Öldürülesiye Dövüldü!

Uyuşturucu ticareti yapanları polise şikayet ettiği için saldırıya uğradığını ve can güvenliğinin bulunmadığını söyleyen Avukat Yalçın T. gece saldırıya uğrayarak hastanelik oldu. Öldüresiye darp edilen Taflan, kanlar içinde kalarak yaralandı.

Olay sonrası Avukat polise şikayette bulundu. Samsun polisi olayla ilgili Yalçın T.’yi darp eden E.T., silah kabzası ile darp edip kafasının yanında silah patlatan A.K. ile birlikte 4 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden silahla ateş eden A.K. mahkemece tutuklanırken, diğer 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avukat Yalçın T.’yi darp eden E.T.’nin 8 Mayıs Cumartesi günü de Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde bir kişiyi tabancayla yaralayıp yine çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

BİR AVUKATI ÖLDÜRMEMİ İSTEDİLER

Saldırıya uğrayarak hastanelik olan Avukat Yalçın T. Şunları anlatt;

“Samsun'da şu an metamfetamin trafiğini K.F yönetiyor. Bu metamfetamin uyuşturucular içerisinde en tehlikelisi.

Gençlik şu an bunun pençesinde. Adamları olan E.K ve E.T. de bu malın Samsun'da sokakta torbacılar arasında dağılıp satılmasını ve paranın tahsilatını sağlıyor.

Ben K.F hakkında KOM şubeye ifade verdikten sonra beni bu hale getirdiler. Önce tüfekle vurmaya çalıştılar. Tüfek patlamayınca beyzbol sopalarıyla öldüresiye dövdüler. Sonra tabanca patlayınca öldü diye bırakıp gittiler. K.F ile kötü olmamız MHP milletvekili adayı Avukat A.C ile Dernek başkanı İ.E’yi benden öldürmemi istediler.

Yapmayınca kötü oldum. Bu resmen siyasi bir cinayet.

Yine bu K.F,’nin asıl mesleği tefeciliktir. Faizle borç verip milletin malına çöker. Adamları da ona yardım eder. Beni bu hale getirdiler serbest kaldılar, benden 2 gün sonra Ahmet S. isimli vatandaşı vurdular yine serbest kaldılar. Bu şahıslar İstanbul-Samsun uyuşturucu trafiğini yöneten şahıslar. Ben bunlardan faizle para aldım. Ödemekle bitiremedim. Beni uyuşturucuya da alıştıran bunlar. Ben çok şükür bu uyuşturucu illetinden kurtuldum. Bunların üzerine de giderek narkotik şubeye ifade verdim. Narkotik Şube ve KOM şubede bildiklerimi anlattım. Bunun üzerine bu şahıslar ifademi geri almak için bana baskı yapmaya başladılar. Amaç benim ifademi geri almam. Almadığım için bu hale geldim. Hala can güvenliğim yok. Dün emniyet aradı beni istihbarat aldık dikkat et vurulacaksın dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN