Güncel
Giriş Tarihi : 05-10-2021 18:08   Güncelleme : 19-10-2021 18:08

Uzman Desteğiyle Online Terapi: Tappy

Yaşamın belli aşamalarında ruhsal anlamda tökezlemek, hemen herkesin başına gelebilecek bir olumsuzluktur. Özellikle son dönemde ruhsal sorunlar, birçok kimsenin üstesinden gelemediği sağlıklı problemleri arasındadır.

Uzman Desteğiyle Online Terapi: Tappy

 

Ruhsal problemlerle tek başında mücadele etmek ise çoğu zaman önerilmez. Uzman desteğinin alınması yaşanan sorunun kontrol altına alınması konusunda oldukça belirleyicidir. Doğru bir tercih, sürecin çok daha kısa sürede hasar almadan atlatılmasını sağlayabilir.

Günümüzde ruhsal destek alma kapsamında dijital yöntemler daha yaygın olarak kullanılmaya başlandı. “Online Terapi” adı verilen bu uygulamalar, dijital dünya üzerinden psikolojik terapilerin yapılabilmesini sağlamaktadır. Tappy.com, tam da bu ihtiyacın karşılanması amacıyla geliştirilmiştir. Uzman psikologların yer aldığı platformda danışanlar, uzman tercihinde bulunarak iyileşme sağlamak adına psikolog desteği alabilmektedir.

Online Terapi Nasıl Uygulanır?

Online terapi, tahmin edileceği üzere dijital araçlar üzerinden gerçekleştirilen uygulamalardır. Mesajlaşma, mailleşme, sesli ya da görüntülü sohbet yöntemleri, online terapide kullanılan iletişim biçimleridir. Özellikle son dönemde görüntülü sohbet yöntemiyle hızla ruhsal sorunların üstesinden gelenlerin sayısı azımsanamayacak ölçüdedir.

Tappy üzerinden online terapi talebinde bulunmak için birkaç basit adımın tamamlanması yeterlidir. Platformun sahip olduğu uzman psikologlardan ruhsal destek almak için yapılması gerekenler;

·         Platformun web adresi ziyaret edilmeli,

·         Kayıt gerçekleştirilerek talep edilen bilgiler girilmeli,

·         Uzman psikologlar arasında ve terapi yöntemi hakkında tercihte bulunulmalı,

·         Danışan ve danışılanın programına göre görüşme takvimi ayarlanmalı,

·         Son aşamada ise görüşme gerçekleştirilmelidir.

Oldukça basit birkaç adımdan oluşan işlemlerin ardından uzman psikologlarla yaşadığınız ruhsal sorunları görüşebilirsiniz. Üstelik online terapi konfor alanınızı terk etmeden ya da zaman kullanımı konusunda problem yaşamadan uzman desteği almanızı sağlayacaktır.

Kimler Tappy ile Uzman Desteğinden Faydalanabilir?

Günümüzde en yaygın olarak gözlemlenen ruhsal sorunların başında anksiyete bozuklukları gelmektedir. Ayrıca depresyon, çocukluk dönemi travmaları, fiziksel hastalıkların neden olduğu ruhsal bozukluklar ve ruhsal çöküntüler de yaygın olarak son dönemde gözlemlenmektedir. Bu tarz sorunlar başta olmak üzere hemen her türden ruhsal problemin kontrol altına alınması için online terapi yönteminden faydalanmak mümkündür. Online psikolojik danışmanlık desteği almak için https://usetappy.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN