Sağlık
Giriş Tarihi : 03-12-2022 13:15   Güncelleme : 03-12-2022 13:15

Vm Medical Park Samsun’dan Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi

VM Medical Park Samsun Hastanesi, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ZİÇEV’in ‘Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi’ne ev sahipliği yaptı.

Vm Medical Park Samsun’dan Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi

VM Medical Park Samsun Hastanesi, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ZİÇEV’in ‘Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi’ne ev sahipliği yaptı. VM Lobi’de kurulan kermes büyük ilgi gördü. Kermese hastane yöneticilerinden Genel Müdür Akif Kırbaş, Genel Müdür Yardımcısı Fatma Tan Dürüst katıldı. Kermes sonrasında ZİÇEV Başkanı Aladdin Kuru desteklerinden ötürü VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Fatma Tan Dürüst’e teşekkür belgesi takdim etti.

ZİÇEV’in açtığı ve tüm gelirinin engelli bireylere bağışlanacağı kermeste gıda satışı yapıldı. VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Akif Kırbaş, “Engelleri Birlikte Aşalım Kermesi’ne ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Engelli bireylere destek olmak bizim için çok kıymetli. ZİÇEV’e emeklerinden dolayı, doktorlarımıza, çalışanlarımıza ve misafirlerimize de kermese katkıları için teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN