Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-08-2020 14:58   Güncelleme : 29-08-2020 14:58

Yalan, Başkan Deveci’nin Ağzına Yuva Yapmış

Atakum Belediye Başkanı Sayın Cemil Deveci, bugün itibariyle YALANCILIKTA VE MÜFTERİLİKTE yeni bir çığır açmış durumdadır. Sayın Başkan Cemil Deveci, dün belediyenin hileli yollarla kendisi tarafından batırılan şirketine yönelik alacaklarımızın tahsili konusunda gerçekleştirdiğimiz haciz işlemi sonrası, bazı ulusal ve yerel basın kuruluşlarına çok talihsiz, akla izana sığmayan, yalan ve iftiralarla dolu bir açıklama yapmıştır.

Yalan, Başkan Deveci’nin Ağzına Yuva Yapmış

Başkan Deveci, Sözcü Gazetesine yaptığı açıklamada “Bunlar alacaklarını belediyeden zaten almışlar. Ekstradan bir şeyler daha almaya çalışıyorlar. Personelin çay ocağındaki buzdolabı, çay kazanı, bardak, kaşıkları haczettiler” ifadelerini kullanmıştır.

 

Bu ifadelerin tamamen yalan ve iftira olduğu SAMSUN 3. İCRA HUKUK MAHKEMESİ tarafından verilen 2019/356 esas no’lu kararı ile açıkça görülmektedir.

 

KAMU KURUMLARI ZAN ALTINDA BIRAKILDI

Başkan Deveci, “SAHTE EVRAKLA İŞLEM YAPILDI” diyerek iftira suçu işlemekte ve kamu kurumlarını zan altında bırakmaktadır. Kendisini hangi evrakların sahte olduğunu ispata davet ediyoruz. Bu anlamda Benim Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile ilgili tüm ifadelerimin belgesi vardır. O nedenle diyorum ki: İddiasını ispat edemeyen şerefsizdir, alçaktır.

 

YALAN, AĞZINA YUVA YAPMIŞ

Başkan Deveci’nin Sözcü Gazetesi İnternet sitesine yaptığı açıklamadaki ifadeler, acziyetinin göstergesidir. Bu konuyla ilgili atalarımızın “Yalan Ağzına Yuva Yapmış” gibi çok güzel sözleri vardır. Atakum Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleştirdiğimiz haciz işleminde bardak, kaşık haczedildiğine yönelik yalanların ispatı da ekte sunduğum haciz tutanağında açıkça görülmektedir.

 

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin bu pervasızlığı da Atakum Belediyesinde gerçekleşen onlarca hukuksuz ve usulsüz eyleme karşı bir duruş sergileyemeyen basiretsiz AK Parti Samsun İl Yönetimidir.

Recep YAZGANRecep YAZGAN