Güncel
Giriş Tarihi : 04-09-2021 15:08   Güncelleme : 22-10-2021 12:43

Yalancı rotaryen ersin ersaatçi mahkemeyi nasıl kandırdı!

Gerçek Taraf internet haber sitesi Genel Yayın Yönetmeni Okan Çakır, kısa adı ASİYAD olan Ankara Samsunlu İş Adamları Yardımlaşma Derneği’ne MASON ve Rotaryenlerin sızdığının iddia eden bir haber yaptı.

Yalancı rotaryen ersin ersaatçi mahkemeyi nasıl kandırdı!

İddialarını "Masonlar, ASİYAD’a Mı Sızıyor?" başlığı ile okuyucularına duyurdu.

Haberde, ASİYAD üyesi ERG GRUP Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda AK Parti’den de Milletvekili aday adayı olmuş Yalancı Rotaryen Ersin Ersaatçi’nin kendi kullandığı sosyal medya hesabında MASON ve Rotary içeriklerin yer almasından yola çıkarak ASİYAD içerisinde Rotaryen ve MASON’ların da yer alıp almadığı sordu.

 

Yayınlanan haber üzerine haberde ismi geçen ERG GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Yalancı Rotaryen Ersin Ersaatçi’nin avukatı müvekkilinin mason ve Rotaryen olduğu iddialarının yalan olduğu beyanıyla gazeteci Okan Çakır hakkında suç duyurusunda bulundu.

Okan Çakır savunmasında, "Ersin Ersaatçi, ASİAD isimli derneğin üyesi olarak biliyorum. Ersaatçi'nin kendisine ait sosyal paylaşım sitesindeki hesabından Rotary olduğunu saklamayan paylaşımlar yapmakta ve yine mason olduğu için sosyal paylaşım hesabında 18 Aralık 2018 tarihinde mason örgütünün logosunu koyarak "thank you so muck for accepting (Teşekkür ederim beni kabul ettiğiniz için)" paylaşımı yapmıştır. Buna dayanarak Ersin Ersaatçi'nin mason olduğu şüphesiyle 'ASİAD içeresine masonlar mı sızıyor" haberini yaptım" dedi.

MAHKEME ERSİN ERSAATÇİ’NİN ROTARYEN OLMADIĞINA KARAR VERDİ!

Ankara 20. Asliye Ceza Mahkemesi Gerçek Taraf isimli internet haber sitesi GYY Okan Çakır'ın "Masonlar, ASİYAD’a mı Sızıyor?" başlığıyla yayınladığı haberini işadamı Ersin Ersaatçi’ye hakaret olarak kabul etti.

Mahkeme’nin Yalancı Rotaryen Ersin Ersaatçi’nin kendi kullandığı sosyal medya hesabında çok miktarda mason ve rotaryen simgelerin yer almasına ve bu resimlerin ve görsellerin mahkeme kararından sonra dahi Yalancı Rotaryen Ersaatçi’nin sosyal medya hesabında yer alıyor olmasına rağmen böyle bir karar vermesi hayatın olağan akışına aykırı olarak değerIendiriliyor.

SAHTE OLDUĞUNU BEYAN ETTİĞİ SOSYAL MEDYA HESABINI HALE KULLANIYOR

Ankara 20. Asliye Ceza Mahkemesi, gerekçeli kararında gazetecinin dosyaya sunmuş olduğu sosyal medya çıktılarına Yalancı Rotaryen Ersin Ersaatçi “Hesap sahte, bana ait değil” dediği için itibar etmedi ve hükmünü Yalancı Rotaryen Ersaatçi’nin beyanını esas kabul ederek kurdu.

Halbuki, Yalancı Rotaryen Ersin Ersaatçi’nin yüce mahkemeyi kandırarak lehinde karar çıkmasını sağlamasının en açık delili, “bana ait değil” dediği facebook hesabını hala kullanıyor olması.

Yalancı Rotaryen Ersaatçi, Gazeteci Okan Çakır’ın MASON ve Rotaryen içeriklerin bulunduğu ve haberine konu olduğu için mahkemeye sunduğu Ersin Ersaatçi isimli ve görselinde ERG Grup resmi olan facebook hesabını halen kullanıyor.

Yalancı Rotaryen Ersaatçi facebook hesabından  04.09.2021 tarihinde;

“TACCINW ile işbirliğimizi sona erdirdik

Merkezi Seattle’da bulunan Kuzeybatı Türk Amerikan Ticaret ve Sanayi Odası (TACCINW) ile Nisan ayında başlattığımız işbirliğini son gelişmeleri dikkate alarak sona erdirme kararı aldık.” Şeklinde bir paylaşım yapmış.

Söz konusu paylaşım Yalancı Rotaryen Ersaatçi’nin ticari paylaşımı olup hesabı çalındı ise çalan kişinin Yalancı Rotaryen Ersaatçi’nin ticari olaylarına bu kadar hakim ve bu kadar yakın olmasının imkanı olmayacağı açıktır.

Ayrıca madem hesap çalındı ve başkası tararıfndan kullanılıyor, Yalancı Rotaryen Ersasatçi’nin hesabının çalındığına dair herhangi bir basşvuru var mıdır. Bu da cevaplanması gereken bir soru iken mahkeme pandemi şartlarının kargaşasında bu ve buna benzer soruları sormayarak Yalancı Rotaryen Ersaatçi’nin beyanını esas kabul etmesi kabul edilebilir bir şey değildir.

MAHKEME BİLİRKİŞİ DE İSTENMEDİ

Mahkeme sosyal medya hesabının her ne kadar Yalancı Rotaryen Ersin Ersaatçi kendisinin olduğunu inkar etmiş olsa bile bilirkişi yoluyla tespit yoluna da gitmedi.

Yalancı Rotaryen Ersaatçi’nin söz konusu ve halen kullandığı hedabında dahi ‘Rotary 2430 Bölge’ ifadesi yer almaktadır.

Mahkeme dernekler masasından Yalancı Rotaryen Ersaatçi’nin böyle bir derneğe üye olup olmadığını da sormadı.

Mahkeme, Hesap sahte olsa bile resimler ve belgelerin sahte olup olmadığa dair kiriminal inceleme de istemedi.

Yalancı Rotaryen Ersatçi hesabından çeşitli resimler paylaşıyor, hesap sahte olsa bu anlık paylaşımlar kendisi henüz paylaştığı mekanlardayken nasıl gerçekleşebiliyor. Mahkeme bunu da sormadı.

Öte yandan ASİYAD üyesi ERG GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Yalancı Rotaryen Ersin Ersaatçi’nin sahte ve kendisine ait olmadığını iddia ettiği https://www.facebook.com/ersin.ersaatci şeklinde kendi adına düzenlenmiş hesabın kapatılması için her hangi bir işlem yapıp yapmadığı da sorgulanmadı.

 

Yalancı Rotaryen Ersaatçi halen Facebook hesabından şahsına ait paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

ASİYAD üyelerinde Masonluktan sonra İsrail dostluğu dönemi başlıyor!

Daha önce ‘MASONLAR ASİYAD’a Mı Sızıyor’ şeklinde Samsun basınında gündem olan ASİYAD, şimdi de İsrail dostluğu moda oldu.

ASİYAD üyesi ERG GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Ersaatçi’nin kendi kullandığı sosyal medya hesaplarında çok miktarda Mason ve Rotaryen simgelerin yer aldığı paylaşımlarla dikkat çekiyordu.

Yalancı Rotaryen Ersaatçi şimdi de ‘İsrail Büyükelçisi sevgili Roey Gilad ile bir selfi çekinerek sosyal medya hesabından paylaştı.

ASİYAD üyesi Yalancı Rotaryen Ersin Ersaatçi İsrail Büyükelçisi Roey Gilad ile Ankara İngiltere Büyükelçiliğinin bahçesinde UR 2430 Bölge Koru Rotary kulübünün 19. su yapılan Çimler Üstünde Dans aktivitesinde bir araya geldi.

MİLLETVEKİLİNE ÖDÜL DE VERDİRDİLER

Mason ve Rotaryen olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Yalancı Rotaryen Ersin Ersaatçi, ASİYAD’ın düzenlemiş olduğu Büyük Samsun Buluşmaları’nda  AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan’ın elinden ödül almıştı. 

AK PARTİ'Yİ ALET ETTİLER

AK Parti Milletvekili’nin mason bir iş adamına ödül verdirilmesi, mason ve rotaryenlerin meşrulaştırılmasını sağlıyor şeklinde yorumlara sebep olmuştu.

Yalancı Rotaryen Ersaatçi’nin sosyal medya paylaşımı;

 

Ersin Ersaatci

 

8 saat ·

 

İsrael Büyükelçisi Sevgili Dostum Sayın Roey GİLAD Masamızı Onurlandırdı... 14.09.2019

 

UR 2430. Bölge Koru Rotary Kulübünün 19.su yapılan “Çimler Üstünde Dans” #haydihepberaber diyerek 14 Eylül’ün katıldığım 3. Aktivitesi olarak başarı ile tamamlandı. Emeği geçen herkesi kutluyorum.19th of “Dans on the Grass” of RI Koru Rotary Club, which is the last activity of 14th of September that I participated has been completed successfully by saying #letsdoalltogether. I congratulate everyone involved... — Ingiltere Büyükelçiliği'de.

ROŞ ANA BAYRAMINI KUTLADI

Yalancı Rotaryen Ersin Ersaatçi hesap bana ait dediği facebook sayfasından 04.09.2021 tarihinde Yahudilerin Roş Ana bayramını kutladı.

Ersin Ersaatci bir anı paylaştı 1s  ·

EN İCTEN DUYGULARIMLA; MUSEVİ ARKADAŞLARIMIN ROŞ AŞANA BAYRAMI'NI KUTLUYOR; BOLLUK VE BEREKET İÇİNDE NİCE YENİ BAYRAMLAR TEMENNİ EDİYORUM. VE SIZE INSANLAR ARASINDA SAYGI VE SEVGİNİN OLUSTUGU, HUZUR VE BARIŞIN EGEMEN OLDUGU, SAGLIK NEŞE VE BAŞARI DOLU BİR ÖMÜR TÜM SEVDİKLERİNİZLE MUTLU BAYRAMLAR DILERİM ...

ANKARA KALE VADİSİ ÜYESİ

Yalancı Rotaryen Ersin Ersaatçi Ankara Kale Vadisi Rotary Kulübü üyesi.

Yalancı Rotaryen Ersaatçi’nin masonlar.org isimli siteye gazeteci Okan Çakır Tarafından yazıldığını iddia ettiği;

“Merhaba ben Ankara Kale Rotary’de Rotaryenim. İnternetten HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR BÜYÜK LOCASI kitap ve dergilerine üye olmak isterken buldum. Rotaryen sevgi ve saygılarımla. Rtn. Ersin Ersaatçi” içerikli yazının 2088 yılının Şubat ayında yazıldığı görülüyor.

Gazeteci Okan Çakır’ın o yıllarda gazetecilik yapmadığı için bu yazıyı yazmış olmasının imkanı olmadığı halde Mahkeme söz konusu yazının Yalancı Rotaryen Ersatçi’nin beyanını esas alarak Gazeteci Okan Çakır tarafından yazıldığı kanaatine varmış olması da ayrı bir garabet olarak yorumlanıyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN