Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 05-09-2020 13:20   Güncelleme : 05-09-2020 13:20

Yazacak Çok Şey Var! Kime Kızalım Bilmiyorum?

Yazacak Çok Şey Var! Kime Kızalım Bilmiyorum?

İlyas Yavuz anlatıyor:

 

Mehmet 32 yaşında ve iki çocuk sahibi. 23 yaşından 30 yaşına kadar evli kalmış iddia ve at yarışı oyununa sarınca eşi ile boşanma aşamasına gelmişler.

 

Karısı boşanmaları gerektiğini karşılığında da Mehmet'in annesinin adına olan evi satıp parasını kendisine vermesini talep etmiş.

 

Ancak çocuk bunu yapamayınca karakola giderek eşinin kendisine tecavüz ettiğini söyleyerek Mehmet'i cezaevine arttırmış. Kadın 1 ay sonra iki çocuğunu da bakamadığı gerekçesiyle yetimhaneye teslim ederek Ataşehir'de zengin dostunun kendisine tuttuğu eve yerleşmiş.

 

Biz Mehmet ile o cezaevindeyken bir abinin aracıyla tanıştık. Tanıdık bir avukatımızın desteğiyle karşı tarafın avukatıyla pazarlığa oturduk. 100 bin olan rakamı parça parça ödenek kaydıyla 40.000 liraya indirdik. Ayrıca Mehmet çocuklarını da alacaktı.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN