Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-07-2022 12:16   Güncelleme : 26-07-2022 12:16

Yedaş bu ödülleri nereden alıyor!

Faaliyet bölgesi Samsun, Ordu, Çorum, Tokat ve Sinop illeri olan YEDAŞ sürekli Avrupa’dan ödül alması ne anlaa geliyor.

Yedaş bu ödülleri nereden alıyor!

EFQM'nin ulusal iş birliği ortağı olan KalDer, YEDAŞ'ı, iş mükemmelliği ve mükemmel kuruluşlar için sahip olunması gereken tüm unsurları içeren "liderlik, strateji, çalışanlar, iş birlikleri-kaynaklar, süreçler-ürünler-hizmetler, çalışanlar-müşteriler-toplum ve iş sonuçları " olmak üzere Mükemmellik Modeli'nin birçok kriteri üzerinden değerlendirecek.

EFQM Mükemmellik Modelini uygulayarak iş ve kurumsal yönetim süreçlerini geliştirmeye devam ettiklerinin altını çizen YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, "Şirket olarak, kuruluşumuzdan bu yana müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin etkinliğini ve çeşitliliğini her geçen gün artırıyoruz. Yatırımlarımızı müşteri memnuniyeti odaklı ve yenilikçi bakış açısıyla sürdürüyoruz. Yönetimde mükemmellik felsefemizin yansıması olarak layık görüldüğümüz ödüller ise enerjimize enerji katıyor.’’

Bölgesindeki iştirakçi ve abonelerinin ihtiyaçlarını giderme hususunda sürekli sıkıntı yaşayan ve vatandaşlardan sürekli şikayet alan YEDAŞ’ın bölgesinde yaptırmış olduğu memnuniyet anketi olmadığı gibi sürekli Avrupa’dan ödül alarak bunu bölgesinde duyurmasının ne anlama geldiği henüz anlaşılabilmiş değil.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN