Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-02-2019 12:47   Güncelleme : 11-02-2019 12:47

Yeniden Refah Partisi Samsun il başkanı Suat Zor oldu!

Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanlığı’na Suat Zor getirildi.

Yeniden Refah Partisi Samsun il başkanı Suat Zor oldu!

Zor’a Bugün Ankara’da Samsun İl Başkanlığı görevi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından verilecek.

Suat Zor, geçtiğimizi günlerde de Batman Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’na Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü öğretim üyesi olarak atanmıştı.

İLK KONGRE NİSANDA

Başkanlığını, merhum Necmettin Erbakan Hoca’nın oğlu Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi, ilk büyük kongresini Nisan’da yapacak.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Partinin büyük kongresi nisan ayı içerisinde gerçekleşecek. Böylece daha kurumsal, ayakları yere basan bir çalışma dönemine geçilmiş olacak” dedi.

 Partisinin teşkilatlanma ve kongre sürecine ilişkin bilgi veren Erbakan, şunları söyledi: “46 il ve 200’e yakın ilçede teşkilatlanmamızı gerçekleştirdik. Milli Görüş belediyeciliği ve 94 ruhuyla Türkiye ve dünyada belediye hizmetlerinde yeni bir çağ açıldı, yeni bir dönem başladı. Bizler, 94 ruhunun hakim kılınmasından ancak memnun oluruz.”

Kısa bir sürede teşkilatlandıklarını ve milletin partiye teveccüh gösterdiğini ifade eden Erbakan, partinin resmi adının “Yeniden Refah Partisi”, kısaltmasının ise “Yeniden Refah” olduğunu bildirdi.

adminadmin