Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 28-01-2023 14:42   Güncelleme : 28-01-2023 14:42

Zararın Neresinden Dönersek

2020 Yılında başlayan başlaması da gelişmesi de bir kaos olan pandeminin etkileri ve insanlar üzerindeki yan etkilerini hala konuşuyoruz. Başımıza ne gelirse suçu üzerine atabileceğimiz Corona diye bir günah keçimiz oldu! Nereye gitsek ‘’Bu illetin insana etkileri daha çıkmamış veya nasıl yan etkileri çıkacak… ‘’ Diyerek insana dair ne varsa bu salgına bağlar olduk.

Zararın Neresinden Dönersek

Gördük ki bu Corona denilen aslında bizim bildiğimiz bir gribal enfeksiyondan başkası değilmiş! İnsanlar öyle korkutulki maske takmazsak ölecektik falan filan…Her neyse benim değinmek istediğim başka bir konu var ki  Corona’dan çok daha tehlikeli!

Evlere kapandığımız süre içinde insanlar en çok neyle meşgul oldular? Tabi ki sosyal medya ve internetle. Her zaman  dillendirdiğimiz gibi araçlarla amaçları karıştırdığımız zaman orada  çözülmesi zor sıkıntılar baş gösteremeye başlıyor. Birçok yazılarımda dillendirdik yine tekrar etmek gerekirse televizyonlarda olan gündüz kuşağı programlarının  içerikleri ve yayınları gözden geçirilmeli yayın saatleri değiştirilmesi gerekir.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN