Gündem
Giriş Tarihi : 27-02-2014 18:07   Güncelleme : 27-02-2014 18:07

HABEREXEN DE MONTAJ ACEMİSİ ÇIKTI!

Haberexen'in montajlı çalışması, gündemdeki acemi montajcıları akla getirdi.

HABEREXEN DE MONTAJ ACEMİSİ ÇIKTI!
Suriye'de yaşanan drama karşı başlatılan "Sana İhtiyacım Var" kampanyasını haberleştiren Haberexen'in manşet görseli "Bu kadar da olmaz" dedirtti.
 
İHH'YI YOK SAYMA ÇABALARINA DEVAM
 
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının desteklediği ve birçok sivil toplum kuruluşunun destek verdiği "Sana İhtiyacım Var" adlı kampanya kapsamında Suriye'ye hareket eden tırlara ait görüntüyü fotoşoplayarak veren Haberexen, İHH'ya karşı olan hazımsızlığını gün yüzüne vurdu.
 
KİMSE YOK MU İHH'YI YOK SAYMADI
 
"Sana İhtiyacım Var" kampanyası ile ilgili Kimse Yok mu Derneği'nin web sitesinde şu ifadeler yer alıyor.
 
"Suriye'de yaşanmaya devam eden olayların yanı sıra ağır kış şartları ve açlık gibi nedenler, özellikle çocuk ölümlerinin ve acil yardıma ihtiyaç duyanların sayısını her geçen gün artırıyor. Bu drama duyarsız kalamayan Türk sivil toplum kuruluşları Suriye’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekebilmek ve bu sayede yardıma muhtaç savaş mağdurlarının dertlerine derman olabilmek için ortak bir platform üzerinden yeni bir yardım kampanyası başlattı. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının desteklediği ve birçok sivil toplum kuruluşunun destek verdiği "Sana İhtiyacım Var" adlı kampanyayla başta çocuklar olmak üzere kadın, yaşlı ve hastaların hayata tutunabilmeleri için ortak bir platformdan tüm yardımseverlere bir kez daha çağrıda bulunuluyor.
 
"Sana İhtiyacım Var" yardım kampanyasına AFAD, Hak-İş Konfederasyonu, İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği, Memur Sendikaları Konfederasyonu, Türkiye Diyanet Vakfı, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı, Uluslararası Rabia Platformu ve Anadolu Ajansı'nın yanı sıra AID Uluslararası Doktorlar Birliği, Ankara Şam Genç İşadamları Derneği (ANSAGİAD), Beşir Derneği, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Deniz Feneri Derneği, Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Dünya Yetimler Vakfı, Hayrat İnsani Yardım Derneği, İHH İnsani Yardım Vakfı, İsra Uluslararası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Sadakataşı Derneği, Şifa Platformu, Türk Kızılayı, Verenel Derneği, Yardımeli Derneği ve Yeryüzü Doktorları destek veriyor."
 
HABEREXEN MONTAJCI ABİLERİNİN İZİNDEN GİTTİ
 
Kimse Yok Mu Derneği'nin web adresinde, İHH İnsani Yardım Vakfı'nın da adı geçmesine rağmen, Haberexen yola çıkan tırlarla alakalı görüntüye müdahale etti.
 
Kampanya kapsamında önceki gün Suriye'ye giden tırları haberleştiren Haberexen ise İHH logolu tırların görüntüsünü fotoşopladı ve montajlı şekilde manşete taşıdı.
 
DİKKAT SÜRPRİZ ÇIKABİLİR !

Öte yandan Haberexen'in bahse konu "Yardım Tırları Suriye Yolunda" haberinin içeriğinde ise Kimse Yok mu Derneği'nin Filipinler'e yaptığı yardımlardan söz ediliyor.
Manşetinde Suriye'den, haber içeriğinde ise Filipinler'den bahseden Haberexen'in habercilik noktasında yaratıcılıkta sınır tanımadığı anlaşılıyor.
 
İşte haberexen'in o haberinin linki:
 
http://www.haberexen.com/yardim-tirlari-suriye-yolunda-533064h.htm
adminadmin