Video Haber
Giriş Tarihi : 30-08-2019 08:56   Güncelleme : 30-08-2019 13:46

AK parti 18. Kuruluş yıldönümü tanıtım videosundaki Erdoğan’ın Konuşmasından FETÖ’yü Kim Sildi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti 18. kuruluş yıl dönümü için hazırlanan videodaki Erdoğan konuşmasından FETÖ ifadesini çıkardılar.

AK parti 18. Kuruluş yıldönümü tanıtım videosundaki Erdoğan’ın Konuşmasından FETÖ’yü Kim Sildi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ATO Congresium'da düzenlenen törene katıldı.

Tören AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Ünal konuşmasını “Genel Başkanımızın hitapları öncesinde bir 18 yıllık hikayemizin anlatıldığı filmi sizlerle paylaşacağız. Son olarak şunu söylüyorum, 2001 yılında, 2002, 2003, 2004 yılında neler söylendiğini hep beraber yaşadık. Her şey biz yaşarken oldu. Yapılan tezviratları kara propagandaları, felaket tellallığın hep beraber yasadık. 17 yıl boyunca onlar bıkmadılar, yalan söylemekten felaket tellallığı yapmaktan, dezenformasyon üretmekten onlar bıkmadılar. Ama biz de davamıza hedeflerimize inanmaktan, Türkiye için gece gündüz çalışmaktan asla vaz geçmedik.

Bundan sonra inşallah, daha nice 18 yıllar, bu davadan bu kavgadan bu mücadelden vaz geçmeden yolumuza devam edeceğiz.

Değerli Genel Başkanım, Sayın Cumhurbaşkanım sizi çok seviyoruz. İyi ki varsınız, Allah sizi başımızdan eksik etmesin efendim” diyerek tamamladı.

VİDEODAN FETO’YU KİM SİLDİ

Ardından AK Parti 18. Kuruluş Yıldönümü tanıtım filmi gösterimine geçildi.

Tanıtım videosunun 7.20 dakikasından sonra, Türkiye’nin yükselişini sekteye uğratmak amacıyla karanlık güçlerin üzerimize saldığı örgütlerden bahsedilirken Cumhurbaşkanı’nın meşhur,  “Bir taraftan PKK, bir taraftan FETO, bir taraftan DAİŞ, bir taraftan PYD, bir taraftan YPG, topunuz gelin! Allah’ın izniyle bu milleti aşamayacaksınız…” şeklindeki konuşması vardı.

Ne var ki konuşmasının orijinalindeki FETÖ sözcüğü, AK Parti 18. Kuruluş Yıldönümü tanıtım filminde yoktu.

Erdoğan’ın konuşmasında FETÖ ifadesinin neden yer almadığı veya neden silindiği aradan geçen zaman içeresinde hala aksym anlaşılamadı.

İşte AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen ve Anadolu Ajansı tarafından servis edilen o toplantı ve işte AK Parti 18'inci kuruluş yıl dönümü etkinliğinin tam videosu…

Videonun 7. Dakika 40. Saniyede Erdoğan konuşmasındaki FETÖ ifadesinin silindiği apaçık belli oluyor.

http://www.akparti.org.tr/haberler/cumhurbaskanimiz-ve-genel-baskanimiz-erdogan-18-kurulus-yil-donumu-torenine-katildi/

Bu da videonun orijinali, 0.50 saniyede FETO sözcüğü var…

TOPUNUZ GELİN

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminden bir ay sonra, 10 Ağustos 2016 yılında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bahçesinde toplanan vatandaşlara hitap ederken, " Kandil'dekiler birileri kendilerine göre açıklama yapıyor, kırsaldan şehre ineceklermiş. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var! Bunu böyle bilin. Yani Bir taraftan PKK, bir taraftan FETO, bir taraftan DAİŞ, bir taraftan PYD, bir taraftan YPG, topunuz gelin! Allah’ın izniyle bu milleti aşamayacaksınız” diye konuşmuştu.

Akasyamhaber özel haber

adminadmin