Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-02-2018 09:51   Güncelleme : 19-02-2018 09:51

AK Parti Milletvekili Köktaş Adana'da İlçe Kongrelerine Katıldı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, teşkilat çalışmaları kapsamında İl Koordinatörü olarak görevli olduğu Adana'nın Çukurova ve Kozan İlçe Kongrelerine katıldı. Milletvekili Köktaş, "Teşkilatlarımız ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak organlarımızdır. Bu anlamda teşkilatlarımızı her zaman güçlü ve sağlam tutuyoruz. Çok çalışacağız ve hep birlikte başaracağız." dedi.

AK Parti Milletvekili Köktaş Adana'da İlçe Kongrelerine Katıldı

Cumartesi ve Pazar günü yapılan ilçe kongrelerinin hazırlıklarını yapmak üzere teşkilat çalışmaları kapsamında il koordinatörü olarak görevli olduğu Adana'da bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, gerçekleştirilen Çukurova ve Kozan İlçe Kongrelerine katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İl koordinatörü olarak görevli olduğu Adana ilinin Çukurova ve Kozan ilçe Olağan kongrelerine katılarak divan başkanlığı görevini yaptı.

Yapılan kongrelerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olması temennisinde bulunan Milletvekili Köktaş, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana teşkilat bünyesinde hizmet verenlere teşekkürlerini iletirken, kongrelerde görev üstleneceklere de başarılar diledi.

Milletvekili Köktaş sözlerini şöyle sürdürdü, "Kongrelerimiz partimizin birleştiği, bütünleştiği, kaynaştığı, tazelendiği ve yeniden heyecan duyarak yeni yola gittiği önemli günlerimizden bir tanesidir.

Biz siyasi partileri bazen bir canlıya benzeteriz. Teşkilatlar bir canlının omurgasıdır. Eğer biz bu omurgayı güçlü ve sağlam kılarsak, dışarıdan gelen tepkilere dayanıklı hale getirirsek, o omurga ayakta kalmaya devam eder ve uzun süre siyasi partiyi hedeflerine doğru taşır.

Onun için biz mahalle teşkilatlarımızla, gençlik ve kadın kollarımızla, ana kademelerimizle, seçilmiş meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle tek vucüt, tek yürek, tek ses olarak hedeflerimize ilerliyoruz.

Teşkilatlarımız, milletimizin bize emanet ettiği oylara sahip çıkma yeridir. Teşkilatlarımız, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koymuş olduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak organlarımızdır.

Onun için biz teşkilatlarımızı her zaman güçlü ve sağlam tutmak zorundayız. Bunun çok çalışacağız, hep birlikte başaracağız.

Bir kez daha vatanımız, ay-yıldızlı bayrağımız uğruna canını seve seve veren tüm kahraman şehitlerimizin mekânı cennet olsun, Ailelerine sabır ve başsağlığı, Gazilerimize de hayırlı, uzun ömürler diliyorum." diyerek sözlerine son verdi.

adminadmin