Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-04-2019 12:23   Güncelleme : 24-04-2019 12:23

Ak Parti’nin İlkadım Belediyesi’ni Kaybetmesinin Şokları Devam Ediyor!

Samsun Gerçekleri facebook sayfasında yer alan bir paylaşımda, İlkadım Belediyesi’ni kaybedenlerin Kavak Dernekler Federasyonu – KADEF’a ayar vermek çabasında olduğu iddia ediliyor.

Ak Parti’nin İlkadım Belediyesi’ni Kaybetmesinin Şokları Devam Ediyor!

İLKADIM'I KAYBEDENLER KADEF'İN PEŞİNDE!

İddialar KADEF Genel Başkan Adayı Şerif Korkmaz’ın Trabzon lobisinin adamı olduğu yönünde yoğunlaşıyor.

Adı geçen sosyal medya hesabında iddialar şu şekilde devam ettiriliyor;

KADEF GENEL BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY OLAN ŞERİF KORKMAZ KİMLERİN ADAYI..!!! KAVAKLILARIN TERCİHİMİ, YOKSA TRABZON LOBİSİNİN TERCİHİMİ..!!!

İLKADIM'I KAYBEDENLER KADEF'İN PEŞİNDE

Acısı büyük olacak ki İlkadım'ı kaybedenler şimdi de KADEF seçimlerine el attı.

İlkadım'ı kazanabilmek için seçimlerde her türlü oyunu çevirenler, her türlü iftrayı atanlar intikam almanın peşine düşmüş eyyyy dostlar...

Seçim kazanmak uğruna O zaman KADEF Başkanı olan Yılmaz Karaöz'ü partilerinden 1. sıra meclis adayı yapanlar, Karagöz'ün daha 10 ay önce CHP'den Milletvekili adayı olmasını bile umursamamış KADEF'İ ele geçirmek uğruna KARAGÖZ'ü satın almışı.

Gel gelelim yaptıkları tüm ahlaksızlıklara, hilelere, iftiralara rağmen seçimi kaybeden bu çakal ekibe millet pirim vermedi ve seçimi Necattin Demirtaş yani 'MİLLET' kazandı.

SEÇİM süresince Demirtaş'a açık destek veren ve Federasyon üzerinden yapılmaya çalışılan hiçbir oyuna müsaade etmeyen KADEF yeni yönetimi ve Başkanı Bayram Erişgin, adayımız Necattin Demirtaş demişti.

Ancak İlkadım'ı kaybeden ve kaybettienlerin kuyruk acıları derin olacak ki yaklaşan KADEF seçimleri için sahaya çıkmış, KADEF üzerinden intikam almanın peşine düşmüşler.

KADEF yeni yönetimi ve Başkanı Bayram Erişgin'e seçim kaybetirerek acılarını dindirmeye çalışanlar şunu bilmiyorlar sanırım;

KAVAKLILARIN ahlaksızlarla, iftiacılarla ve hırsızlarla oy toplamaya çıkanlara verecek bir oyu bile yok...

28 Nisan'da yapılacak olan Kadef Olağan Genel kurul Seçiminde Kavaklılar gereken cevabı verecektir. BİZİM BİLDİĞİMİZ KAVAKLILAR OYUNA GELMEZ, AKSİNE OYNANAN TÜM OYUNLARI BOZAR...

AÇIK VE NETTİR...!!!

adminadmin