Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-03-2023 15:17   Güncelleme : 29-03-2023 15:17

Akaryakıtta Yüzde 5 İndirim

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Petrolleri arasında yapılan iş birliği kapsamında personele ve yakınlarına akaryakıt alımlarında yüzde 5 indirim yapılacak.

Akaryakıtta Yüzde 5 İndirim

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Petrolleri arasında, belediye çalışanlarının akaryakıt alım işlemlerinde avantaj sağlayacak bir iş birliği çalışması yapıldı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ile bağlı kurum ve tüm iştiraklerinin çalışanları ve yakınları Türkiye Petrolleri’nin yeni nesil taşıt tanıma sistemi ‘Fılotech’ ile yaptıkları her akaryakıt alışverişinde yüzde 5 indirime hak kazanacak. Fılotech sistemine ‘fılotech.tppd.com.tr’ adresi üzerinden kayıt olunabilecek. Sistemin aktif olarak kullanımı ile birlikte Türkiye Petrolleri’ne ait akaryakıt istasyonlarından yapılan alışverişlerinde indirim hakkı kullanılabilecek. Ülke genelindeki tüm Türkiye Petrolleri’ne ait akaryakıt istasyonlarında bu indirim geçerli olacak.

‘AVANTAJ SAĞLAYACAK’

Yapılan iş birliği ile büyükşehir personeli için avantajlı bir çalışma yapıldığını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Türkiye Petrolleri ile yaptığımız iş birliği sonrasında ‘Fılotech’ isimli yeni nesil taşıt tanıma sistemi üzerinden personelimize ve yakınlarına yönelik olarak yüzde 5 indirim uygulaması gerçekleştirilecek. Sistemin aktif kullanımı ile her akaryakıt alışverişinde bu indirim uygulanacak. Personellerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

xxx


 

Recep YAZGANRecep YAZGAN