Köse, Hasan Togar'ın neden aday gösterilmediği ile ilgili Tekkeköy ilçesinde yapılan anketlere dikkati çekerek, "Seçim noktasında 17-0 hedeflediğimiz için, seçimi kimlerle alırız noktasında değerlendirmeler yapıldı. Analizler sonucu karar verildi" diye konuştu.
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 15 Şubat tarihinde Samsun'a gelecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı miting öncesi düzenlediği basın toplantısının sonunda gazetecilerin sorularını cevapladı.
Köse, “Detaylı anket analizleri ile Tekkeköy'de özellikle siyasi sonuçlar incelendi. Seçim noktasında 17-0 hedeflediğimiz için, seçimi kimlerle alırız noktasında değerlendirmeler yapıldı.
Mustafa Candal da bu dönem adaylıkla ilgili parti yetkililerimizle genel merkezimizde aday olma iradesinde bulundu. Değerlendirmeye bu şekilde alındı.
Değerlendirme sonucunda da elbette ki iki dönem belediye başkanlığımızı başarı ile yapan Hasan Togar ile beraber çok yakın bir sonuçta değerlendirildiler. Ama karar bu şekilde oldu. Yapılan analizler sonucu bu karar verildi" dedi.















































































































































































































