Spor
Giriş Tarihi : 15-04-2021 08:32   Güncelleme : 15-04-2021 08:32

Artık hem kendimiz kazanacağız hem de rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz!

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Menemenspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Artık hem kendimiz kazanacağız hem de rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz!

Maçı değerlendiren Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Burada kazanmamız gereken bir maç oynadık. Maça çok iyi başladık. Pozisyonlar bulduk, sonra golü bulduk. Golden sonra çok net pozisyonlarımız vardı. Onları da değerlendirip skoru 2-0’a getirsek belki maç çok daha değişik bir havaya bürünecekti.

Sonrasında faul mü değil mi tartışmaları içerisinde bir gol yedik. Sonra yine pozisyonlarımız vardı. İkinci yarı yine ‘oyunu elimize aldık’ dediğimiz anda maalesef çok gereksiz bir şekilde, bize yakışmayacak bir gol yedik. Sonrasında maç acayip bir havaya büründü. Yani adına futbol diyemeyeceğimiz bir hale geldi. Herhalde rakip oyuncular 14 defa, girenlere ve çıkanlara da baktığımızda 20-25 defa oyun durmuştur. Hakemin nereden baksan 15-16 dakika uzatma verebileceği bir maçtı. Dolayısıyla bu kargaşa içerisinde pozisyon üretmeye çalıştık, futbol oynamaya çalıştık. Sonrasında 2-2’yi bulduk” dedi.

Önemli bir 2 puan kaybettiklerini belirten Ertuğrul Sağlam, “Sonuç itibariyle futbol böyle bir şey. Belli bölümü futbol gibi oynandı, daha sonraki bölümü acayip bir işe döndü. Sonuçta önemli 2 puan kaybettik. Bugüne kadar her şey bizim elimizdeydi. Bizim alacağımız sonuçlar, rakiplerimizin aldığı sonuçlara bakmadan kendi kaderimizi belirleyebilecektik. Bundan sonraki süreçte bir taraftan kendimiz kazanırken, bir taraftan da rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. 4 hafta daha var. Biz önümüze bakıp, önce Bursaspor maçını daha sonraki karşılaşmalarımızı kayıpsız geçmek zorundayız” diye konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN