Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-09-2019 12:09   Güncelleme : 16-09-2019 12:09

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafız Öğrencilerini Kudüs’e Gönderdi

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafız Öğrencilerini Kudüs’e Gönderdi

Akademik, dil ve manevi çalışmalarıyla birçok projede başarısını ispatlayan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, hafızlık projesi kapsamında yarı hafızlığı tamamlayan öğrencilerine Kudüs gezisi hediye etti. 13-16 Ekim tarihleri arasında dört gün süren Kudüs ziyareti kapsamında Mescid-i Aksa başta olmak üzere dini ve tarihi mekânlar ziyaret edildi.-

Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi meslek dersi öğretmenleri Hafız Muhammed Enes Yüksek ve Hafız Salih Akyol, “Öğrencilerimizin Kuran –ı Kerim’i bir yandan ezberlerken, bir yandan da dini şuur kazanması adına gerçekleşen bu kutlu yolculuk muhakkak onlara çok şey kattı. Bu öğrencilerimizin Kudüs’e olan yolculuklarında emeği geçen başta Atakum’a İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı ve Canik Belediye Başkanımız İbrahim Sandıkçı, okul müdürümüz Zahit Köseoğlu ve katkısı olan herkese teşekkürü bir borç biliriz” diye konuştu.

Kudüs'ü ziyaret ettikleri için farklı bir heyecan yaşadıklarını ifade eden öğrenciler, böyle bir imkanı kendilerine sağladığı için okul idaresine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

 

 

adminadmin