Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-11-2019 08:54   Güncelleme : 23-11-2019 08:54

Atakum Belediyesi'nde Bir Taciz İddiası Daha!

Samsun Atakum Belediyesi CHP'li Başkan Cemil Deveci haciz haberleriyle gündem olurken, bu günlerde belediyede yaşanan cinsel taciz olaylarıyla gündeme geldi.

Atakum Belediyesi'nde Bir Taciz İddiası Daha!

Başkan Deveci, daha önce yaşanan cinsel taciz skandalı ile birlikte gözler Atakum Belediyesi'ne çevrildi.

Atakum Belediyesi, cinsel taciz skandallarıyla gündemdeki yerini koruyor.

Daha önce belediyenin Cenaze İşleri Müdürlüğü ve Mali İşler Müdürlüğü’nde gündeme gelen cinsel taciz skandallarına bir yenisi daha eklendi.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Partili İshak Taşçı’yı devirerek göreve gelen CHP’li Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin, göreve geldikten yaklaşık 4 ay sonra, belediyenin bir iç hizmet biriminde görevli bir kadına cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle yakın korumasını görevden aldığı iddia edildi.

DEVECİ DEVREYE GİRDİ, GÖREVİNE SON VERDİ

İddiaya göre belediye başkanının koruması R.A., belediyenin iç hizmet biriminde görevli bir kadın çalışana cinsel tacizde bulundu. Akabinde belediyede yaşananlar üzerine devreye başkan Cemil Deveci girdi. Başkan Deveci, konuyla ilgili iç soruşturma başlatarak R.A.’nın görevine son verdi.

CENAZE İŞLERİNDE ‘CİNSEL TACİZ’ OLAYI

Diğer yandan, belediyenin Cenaze İşleri Müdürlüğü’nde görevli şoför Ç.K., yine belediyede görevli bir kadın çalışana cinsel tacizde bulunmuştu. Olayın basına yansımasıyla Ç.K., 'cinsel taciz’ suçundan Denizevleri Polis Merkezi ekiplerince gözaltına alınmış ve sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

MALİ HİZMETLER MÜDÜRÜ DE CEZA ALMIŞTI

Ve 09.08.2018 tarihinde, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin Ordu Üniversitesi’nden getirdiği kaydedilen Mali Hizmetler Müdürü Ş.Y.’nin de cinsel taciz olayından ceza aldığı ortaya çıkmıştı.

Kaynak:diyekonustu.com - Gerçek Taraf

adminadmin