Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-10-2019 12:08   Güncelleme : 26-10-2019 12:08

Atakum Belediyesi’nin Meslek eğitim kurslarında Milli eğitim logosu neden yok!

Atakum Belediyesi’nin afişlerle duyurduğu Sertifikalı Mesleki Eğitim Kurslarında Halk Eğitim ya da Milli Eğitim Müdürlüğünün logosunun yer almaması kurs sertifikasını kim verecek sorusunu akılara getiriyor.

Atakum Belediyesi’nin Meslek eğitim kurslarında Milli eğitim logosu neden yok!

Atakum Belediyesi, ATİM tarafından verileceği duyurulan, Aşçılık, Etkili İletişim, Satış Teknikleri, Servis Elemanı, Çocuk Gelişimi, Temizlik Elemanı, Halkla İlşkiler ve Dikiş Nakış Kurslarının eğitiminin tamamı Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi tarafından verilecek olmasına rağmen tanıtım afişlerinde Milli Eğitim Müdürlüğü ya da Halk Eğitim Merkezinin logosunun yer almaması dikkat çekti.

Kursların Atakum Belediyesi Kültür Merkezi’nde Halk Eğitim Merkezi eğitimciler tarafından verilecek olması ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sertifikalandırılacak olmasından dolayı bir protokole bağlanması ve eğitim paydaşlarının açıkça belirtilmesi gerekiyor.

Atakum Belediyesi’nin söz konusu kurslar için henüz Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuru yapmadığı ve eğitim modülleri hakkında protokol imzalamadığı, önceden var olan protokol üzerinden devam ettiği ve buna rağmen sadece kendi logosunu koyduğu belirtiliyor.

adminadmin