Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-06-2017 11:02   Güncelleme : 30-06-2017 11:02

Atakum Belediyespor Çarşambaspor Maçında Gol Yağmuru..

28 Haziran Çarşamba günü başlayan Samsun Amatör U 11 Ligi' nde 36 takım, İkadım Suni Çim Saha'da izleyicilere futbol resitali sunmaya başladılar.

Atakum Belediyespor Çarşambaspor Maçında Gol Yağmuru..

 

12 Temmuz' da sona ercek olan Grup Müsabakaları' nı Play-Off maçları takip edecek ve gruplarında ilk 2 sırayı alacak olan takımlar play-offlar'a yükselecek.

U 11 Ligi D Grubu maçında Samsun Atakum Belediyespor, rakibi Çarşambaspor'u zorlu ve zevkli geçen mücadelede 5-2 mağlup etti ve 3 puanla lige iyi bir başlangıç yaptı.

Her 2 takım da sahada özverilive göze hoş gelen bir oyun sergiledi. Atakum Belediyespor U 11 takım antrenörü Mehmet Yılmaz; önemli olanın sevgi ve saygıya dayalı, çocukları sporculuk ahlak ve anlayışı ve sorumluuğunu aşılamak olduğunu ve bu nedenle de her 2 takımı sahada verdikleri olumlu mücadeleden dolayı tebrik ettiğini söyledi.

İlk yarısı 2-2 berabere biten maçın gollerini Atakum Belediyespor' dan Eren Kolcu ( 3), Muhammet ve Tolga kaydetti.

Atakum Belediyespor U 11 Takımı sahaya şu oyuncularla çıktı:

 Miraç, Arda Atalı,.Ömer, Yusuf, Tolga, Muhannet, Tunahan,  Eren. Yedekler: Talha, Efe, Mert, Kaan, Yedek Kaleci Umut, Enes.

Atakum Belediyespor'un bir sonrakimaçı ise Karadenizspor ile İlkadım Suni Çim Saha' da, saat 17.45' de olup bu maçın hazırlıkları başladı.

Tüm takımlarımıza başarılar dileriz.

Oktay ZERRİN- Samsun

Recep YAZGANRecep YAZGAN