Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-04-2020 12:40   Güncelleme : 10-04-2020 12:52

Bafra Belediyesi Maske Dağıttı

Bafra Belediyesi, Çin'de ortaya çıkarak bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek, vatandaşların sağlığına olumsuz etkilerini asgari seviyeye düşürmek, salgında en etkili mücadele olan sosyal mesafeyi sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bafra Belediyesi Maske Dağıttı

Çeşitli önleyici tedbirler almaya devam eden Bafra Belediyesi, toplu alanlarda maske takılmasının zorunlu hale gelmesinin ardından İlçenin Pazar yerleri başta olmak üzere çeşitli noktalarda vatandaşlara maske dağıttı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında pazar yerleri ile ilgili alınan kararlar doğrusunda hareket eden Bafra Belediyesi, söz konusu alanlara dezenfektan aparatları yerleştirdi.

Vatandaşlardan bu süreçte maske takmayı alışkanlık hale getirmeleri gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bildiğimiz gibi market, Pazar, toplu ulaşım gibi toplu alanlarda maske takılması zorunlu hale getirildi. Hepimizin sağlığı için lütfen toplu alanlarda maske takmayı ihmal etmeyelim. Sosyal mesafemizi koruyalım. Bizler bu süreçte her zaman sizlerin yanınızdayız. İnanıyoruz ki, bu zor günleri birlik ve dayanışma içinde aşacak, tekrardan eski güzel günlerimize kavuşacağız” dedi.

Bafra Belediyesi öte yandan bir çok alanda dezenfekte çalışmasına devam ederken, daha önce yerleştirilen el dezenfektan aparatlarının sayılarını da artırdı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN