Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-02-2020 15:05   Güncelleme : 17-02-2020 15:05

Bafra Hacınabispor Çıkış Peşinde !

Samsun Amatör Süper Lig takımlarından Bafra Hacınabispor; ikinci yarıya oyuncu takviyeleri ile çıkmalarınarağmen, geride kalan 3 haftada istediği sonuçları alamadı.

Bafra Hacınabispor Çıkış Peşinde !

Hacınabispor Kulübü Başkanı İsa KÖPRÜ, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

 " Artık çıkışa geçmek isteyen Hacınabispor, 16 Şubat Pazar günü, saat 13.30 da; ligin güçlü ekiplerinden Havza Belediyespor' u, Bafra Şehir Stadyumu' nda konuk edecek.

Sezon başındaki hedefimiz her neise hâla o hedef ve o inancın peşindeyiz. Son 3- 4 haftadır istemediğimiz sonuçları alsak da takımımıza iyi takviyeleri yaptık.

 Havza maçı ile beraber inşallah çıkışa geçeceğiz. Pazar günü, saat 13.30 daki maçımıza tüm Bafralı sporsever kardeşlerimizi bekliyoruz. inşallah yarın sahadan güzel bir galibiyet alarak, tekrar hedefimize doğru emin adımlarla ilerlemek istiyoruz.

 Bundan hiç şüphemiz de yok. Bunu başaracak kadroya, teknik ekibe ve yönetime de sahibiz. Taraftarlarımız da yine bizleri bu önemli maçta da yalnız bırakmasınlar.

 Herkese; bu maçın önemini arzediyor ve bu vesileyle de 16 Şubat pazar günü, saat 13. 30' daki Havza Belediyespor maçına, siz değerli Bafralı hemşehrilerimizi mutlaka  bekliyoruz. "

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Recep YAZGANRecep YAZGAN