Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-03-2021 10:41   Güncelleme : 05-03-2021 12:28

Başkan Savaş Gayretli “Gayret Bizden, Tevfik Allah’tan”

Belediye ve İl Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, sendikal faaliyetleri kapsamında üye işyeri ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Savaş Gayretli “Gayret Bizden, Tevfik Allah’tan”

Göreve geldiği günden itibaren Samsun’da ve Karadeniz Bölgesinde “Gönül Sendikacılığı” bilinciyle çalışmalarını sürdüren Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Samsun’daki üye işyerlerini ziyaret ederek, üyeleriyle tek tek görüşüyor, onların istek ve talepleri noktasında gerekli adımları atıyor.

Hafta içerisinde beraberindeki heyetle birlikte Samsun Ladik Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Gayretli, Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’i makamında ziyaret ederek, sendikal faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ladik Belediyesi’ni; Samsun Bem-Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Hakan Çiftçi, iş yeri temsilcisi Vehbi Bayraktar ve Kadın Kolları temsilcisi Ferda Adanalı Yangıncı ile birlikte ziyaret eden Başkan Savaş Gayretli, ziyaretlerin dün olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edeceğini söyledi.

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’i ziyaretinde kısa bir açıklama yapan Başkan Savaş Gayretli; “Bem-Bir-Sen olarak söz verdiğimiz gibi yerel yönetim çalışanlarımızın her daim yanında olmaya devam ediyoruz. Gayret bizden, tevfik Allah’tan. Üyelerimizi ve üye iş yerlerimizi adım adım ziyaret ederek, sendika olarak her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Bem-Bir-Sen ailesi büyük bir ailedir. Bu ailenin her bir üyesi bizim için çok değerlidir. Üyelerimizin ve üye iş yerlerimizin haklarının gözetilmesi bizim önceliğimizdir. Yaptığımız çalışmalarda bizlere destek veren, gönüllerini açan tüm yerel yönetim sorumlularımıza, Belediye Başkanlarımıza ve üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Rabbim işlerinde kolaylıklar ve muvaffakiyetler nasip etsin” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ise; “Sendikal faaliyetleri her zaman önemsiyorum. Ladik Belediyesi olarak çalışanlarımızın haklarının gözetilmesi bizleri de ziyadesiyle memnun ediyor. Samsun’un bu güzel ilçesi Ladik için 7/24 görev yapan tüm mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyor, Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanlığımıza ve Başkanımız Savaş Gayretli’ye ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, beraberindeki heyetle birlikte Ladik Belediyesi’ndeki üyeleri tek tek ziyaret ederek, hediyelerini takdim etti.

Recep YAZGANRecep YAZGAN