Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-09-2017 14:26   Güncelleme : 08-09-2017 14:26

Başkan Taşçı Boccia Takımıyla Buluştu

Son iki yıldır Türkiye Şampiyonu olan Atakum Belediyespor Kulübü Boccia takımıyla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Başarılarınızla gurur duyuyoruz. Her zaman yanınızda olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Taşçı Boccia Takımıyla Buluştu

Atakum Belediyesi Yaşam Parkını ziyaret eden ve Atakum Belediyespor Kulübü Boccia Takımıyla buluşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İki yıldır üst üste Türkiye Şampiyonasından şampiyonlukla ve madalyalarla dönen sporcularla buluştu. Başkan Taşçı, şampiyonluklar, Türkiye ikincilikleri ve üçüncülüklerini kazanarak Bedensel Engelliler Türkiye Boccia Şampiyonalarına damgasını vuran Boccia takımı sporcularına Samsunspor forması hediye etti.

YENİ ANTRENMAN SAHASI

Atakum Belediyespor Kulübünün engelli sporcularının kendisini her zaman gururlandırdığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bize her zaman büyük gururlar yaşatan Boccia takımımız, Tüm Türkiye’de Atakum adını yaşattılar. Türkiye Milli Boccia takımına giden 4 sporcunun ikisi Atakum Belediyespor’dan seçildi. Boccia Antrenörümüz Gamze Ekinci aynı zamanda milli takımımızın da antrenörlüğünü yapıyor. Bu anlamda Atakum Belediyespor Kulübü Boccia Takımı, Türkiye’nin en faal Boccia takımı. Biz de Atakum Belediyesi olarak Yaşam Parkının bahçesinde yeni bir antrenman sahası yapıyoruz ve bu başarıların devam etmesi için elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

BOCCİA’DA ÇITA YÜKSELDİ

Ulusal alanda kısa sürede büyük başarılar elde eden Atakum Belediyespor Kulübü Boccia Takımının uluslararası alanda da büyük başarılar elde etmesini beklediklerini ifade eden Başkan Taşçı, "Engelli gençlerimizin spor ile hayata tutunması noktasında önemli adımlarımız var. Bu adımlarımızdan birisi de Boccia takımımızdır. Türkiye Şampiyonalarında bizleri gururlandıran sporcularımızdan şimdi uluslararası başarılar beklemeye başladık. Çıtayı sürekli yükselten ve alanında kısa sürede Türkiye markası haline gelen takımımızın başarısında emeği olan kulüp yönetimine, antrenörlerine ve özellikle de sporcu ailelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

adminadmin