Genel
Giriş Tarihi : 06-10-2017 09:49   Güncelleme : 06-10-2017 09:49

Bebeğiniz için organik pamuk neden önemli?

Hopcute.com’da Bebeğinizin Organik Sertifikalı Ürünlerini Bulabilirsiniz

Bebeğiniz için organik pamuk neden önemli?

 Bebeklerin ekolojik organik ürünlere ihtiyacı vardır. Onlar için sağlıklı kumaşlardan bebek tulumları, bebekler için organik kumaştan üretilmiş bornozlar, bebeklerin ve çocukların güvenle oynayabileceği organik üretim oyuncak çeşitleri, organik makarnalar, kehribar kolye ve bileklik çeşitleri organik sertifikalı bebek ürünlerinin online mağazası Hopcute.com’da bulunabilmektedir.

Bebeklerin giysileri, besinleri, bakım ürünleri ve oyuncakları organik ürünler arasından tercih edilmelidir. Bebeklerin sağlığını önemseyen Hopcute.com bu anlamda en güvenilir web sitesidir. Web sitesinde yurt dışından ithal kimyasal içermeyen organik sertifikalı ürünlere yer veren Hopcute.com; aksesuar çeşitleri, bakım-kozmetik ürünleri, battaniye çeşitleri, kısa ve uzun kollu bebek tulumları, bodyler, bornozlar, çoraplar, kehribar kolye ve bileklikler, organik makarnalar oyuncaklar, pijama takımları ve yeni doğan setleri gibi geniş bir yelpazede ürün çeşitliliği sunmaktadır.

Bebeğiniz için organik pamuk neden önemli? 

Organik olmayan pamuk üretiminde kullanılan kimyasal ilaçlar, insan sağlığı için tehlike oluşturur. Bu pamuk ile dokunan giysilerdeki ağır metal ve azot içeren boyalar, ağartıcılar, florokarbon aldehit ve amonyak gibi zararlı maddeler kanserojen etkiye sahiptir ve bebeğe fazlasıyla zararlıdır.

Organik pamuk tarımında GDO içermeyen tohumlar kullanılır ve pamuklar doğal gübre ile yetiştirilir. Böcek ilacı ve kimyasal gübre kullanılmadan organik tarımla yetiştirilmiş pamuğun kullanıldığı kıyafetlerin seçilmesi hem kanserden korunma sağlar hem de bebeklerin hassas ve alerjilere yatkın cilt yapılarının olumsuz etkilenmesini önler.

Organik bebek ürünlerinin online mağazası Hopcute.com üzerinden; organik sertifikalı kumaştan üretilmiş bebek tulumu çeşitleri, bebekler için organik bornozlar, organik üretim oyuncaklar, organik makarnalar, doğal ağrı kesici ve antibiotik olarak bilinen kehribar kolye ve bileklikler gibi çok çeşitli organik bebek ürünleri hızlı bir şekilde satın alınabilmektedir  Web sitesinde yer verdiği tüm ürünleri organik sertifikalı olan www.hopcute.com/ üzerinden yaptığınız alışverişlerde kredi kartı ve havale ile ödeme seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.

adminadmin