Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-11-2020 08:16   Güncelleme : 06-11-2020 08:16

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Çalışmalarına Bafra’da Devam Etti!

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanlığı tarafından Sendikal faaliyetler çerçevesinde Bafra’da bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Çalışmalarına Bafra’da Devam Etti!

Ziyaretler kapsamında Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ilk olarak Bafra Bem-Bir-Sen Temsilcisi Yaşar Şenel ile bir araya gelerek sendikal faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Gayretli ve Şenel birlikte ilk olarak Bafra Belediyesindeki sendika üyelerini ziyaret ederek talep ve önerilerini dilendiler.

 

Bafra Belediyesi ziyaretinin son bölümünde ise Gayretli ve Şenel Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

 

Ziyarette Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a sendikal faaliyetler hakkında bilgiler aktardı.

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise ziyarette dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek Gayretli’ye teşekkür etti.

 

Ziyaretin sonunda Gayretli Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a el işçiliği ile nakşedilmiş Türk Bayrağı takdim etti.

Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Bafra Bem-Bir-Sen Temsilcisi Yaşar Şenel daha sonra  SASKİ Genel Müdürlüğü Bafra SASKİ Müdürü Volkan Ünlü, Büyükşehir Belediyesi Bafra Mali işler Müdürü Yakup Tulum, Büyükşehir Belediyesi Bafra Otogar Müdürü Ethem Özer, Büyükşehir Belediyesi Bafra İtfaiye Grup Amirliği Temsilcimiz Habil Hami Tezce ile buralarda çalışan sendika üyesi memurlar ile bir araya gelerek çalışma hayatına dair paylaşımlarda bulundular.

 

Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş ziyaretlerin sendikal faaliyetler çerçevesinde gerçekleştiğini belirterek; “ Yapılan ziyaretlerimiz ile üyelerimizi yerlerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini birebir dinledik. Sendikamız adına oldukça faydalı bir faaliyet gerçekleştirdik. Tüm arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN