Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 18-09-2017 15:09   Güncelleme : 18-09-2017 15:09

Beni Karşılayan Rütbeli Olmadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu vatani görevini yapmak için Sivas 5'inci Piyade Eğitim ve Tugay Komutanlığı'na giderek birliğine teslim oldu.

Beni Karşılayan Rütbeli Olmadı

Torpilsiz Torpilli:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu vatani görevini yapmak için Sivas 5'inci Piyade Eğitim ve Tugay Komutanlığı'na giderek birliğine teslim oldu. Kerem Kılıçdaroğlu verdiği bir röportajda "bedelli askerliği reddettiğini" söylemiş ve "Normal bir şekilde askerliğimi yapmak istiyorum’’ demişti. Askerliğini bedelli olarak tercih etmemesi takdire şayandır. Kendisine hayırlı teskereler diliyorum.

Birliğine teslim olurken Kılıçdaroğlu’na eşlik edenler arasında annesi, kız kardeşi, nişanlısı, CHP Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu ve partililer vardı. Buraya kadar her şey normal. Ancak nizamiye önünde minibüsten indiği anda kendisini ilk karşılayan bir yüzbaşı oldu. Aynı Yüzbaşı Kerem Kıçlıçdaroğlu’nun birliğine tesliminden kamuflajını giyinceye kadar kendisine eşlik etti. Keşke Kılıçdaroğlun’a normal prosedür uygulanıp bu güzel tabloya gölge düşürülmeseydi normal bir er’miş gibi muamele edilseydi o zaman şunu yazmış olacaktım. Kemal Kılıçdaroğulu’nun oğlu sıfır torpille askere gitti.

Mezarlık Saldırısı:

Sevgili okurlarım hani yazılarıma başlık ettiğim ‘’Neler Oluyor Bize’’! Kelimesi var ya bu kelimeyi kullanırken haksız değilim. Hakikaten ‘’neler oluyor bize’’!

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk'un annesi Hatun Tuğluk vefat etti. Yani bir anne vefat etmiş, vasiyeti üzerine de Ankara'da bulunan İncek Mezarlığı'na defnedilmiştir. Vasiyeti yerine getirilmişse de kendini bilmez bir grubun mezarlığa gelip protesto etmesi yüzünden cenaze mezarından çıkarıldı ve Dersim’de toprağa verildi.

Şimdi soruyorum kendini bilmez bu gruba ve onlar gibi düşünenlere ‘’Hak din İslam’da bu davranışa yer var mı diye?’’ Ne buyurmuştur iki cihanın efendisi Hz. Muhammed (S.A.V) Din, Dil, Irk ayrımı yapan bizden değildir.

Peki şimdi siz kendinizi nasıl Ümmeti Muhammed’den sayacaksınız be hey gafiller. Hem tekbir getireceksiniz hem de mevtaya haksızlık edeceksiniz olmaz kardeşim olmaz. 

S-400 Anlaşması:

            S-400’leri alacak olmamız NATO’ya karın ağrısı yapmış olacak ki rahatsızlıklarını dile getiriyorlar. Neymiş efendim NATO’yu bilgilendirmemişiz. Teslim edilince Türkiye, S-400 kullanan ilk NATO üyesi olacak. Dünyada kullanımda olan en iyi hava savunma sistemlerinden biri olan S-400, insanlı ya da insansız her türlü hava aracının yanı sıra hem kruz hem de balistik füzeleri imha edebiliyor. Bu yüzdendir ki bu hava savunma sistemlerinin ülkemizde olması istenilmiyor.

Hiç kusura bakmayın! Bunları yeri gelince satın alacağız, zamanı gelince de biz üretip biz satacağız. Tıpkı İHA’lar, Hür Kuş, Atak, MİLGEM, İnsansız Deniz Aracı, Kirpi, Fırtına Obüsü, Bora füze, Altay, MPT-76 silahları ürettiğimiz gibi.

Kalın sağlıcakla.

Araştırmacı - Yazar

Ahmet Öztürk

[email protected]

Recep YAZGANRecep YAZGAN