Türkiye
Giriş Tarihi : 31-08-2022 23:25   Güncelleme : 31-08-2022 23:25

Beylikdüzü Hurdacısı – Hurdacılar Birliği

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde de birçok hurdacı yer almaktadır.

Beylikdüzü Hurdacısı – Hurdacılar Birliği

Son zamanlarda teknolojinin de artması ile geri dönüşüm ihtiyacı da artmıştır. Geri dönüşüm birçok fayda sağlamaktadır ve faydalarını saymaya kalksak bitiremeyiz. Bu gibi konularda da kişilerin sürekli olarak bilinçlendirilmesi gerektiğinin taraftarıyız. Kullanılmayan kağıt, cam, demir gibi geri dönüşüme kazandırmamız gerekmektedir.

Bu durumlarda hurdacılar ilk başvuru durağınız olabilir. Bu geri dönüşümler ülke ekonomisine de büyük katkı sağlar. Aynı zamanda çevre kirliliği de bu şekilde büyük ölçüde önlenmiş olur.  Kişilerin aldığı teknolojik aletlerin de birçoğu zamanla atığa dönüşür.  Değerlendiremez hale geldiğini düşünebilirsiniz fakat aslında onlar hurdacılarda değerlenir. Hacmi küçültülür ve geri dönüştürülür.

Hurdalarınızı hurdacılara vermenizin sizlere de faydaları vardır. İlk olarak alandan tasarruf etmenizi sağlar. Bulunduğunuz evde, işyerinde ve bunun gibi birçok alanınızda sizlere yer açmış olur. Bunun yanı sıra bu şekilde nakit para elde edebilirsiniz. Bunların yanı sıra hem ülke ekonomisine hem de doğaya katkı sağlamış olursunuz.

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde de birçok hurdacı yer almaktadır. Beylikdüzü’ndeki birçok hurdacı direk olarak, gerek kapıdan gerek elden hurda alımı yapmaktadırlar. Beylikdüzü’nde bulunan hurdacılar genel olarak güncel fiyatları baz almaktadırlar. Onlarca farklı hurdacı firması bu ilçede bulunmaktadır.

Hurdacılara hurdalarınızı verirken dikkat etmeniz gereken etmenler ise ilk olarak size anında nakit paranızı verip vermediğidir. Bunun haricinde güvenilir olmalıdır ve sizlere önerimiz önceden tutarlarını bilmenizdir. Yazımızın detaylarında Beylikdüzü’nde güncel hurda fiyatlarını da paylaşacağım.

Beylikdüzü’ndeki birçok hurdacı sizlerin kapısına kadar gelip hurdalarınızı almaktadır. Bu şekilde sizler de geri dönüşüme katkı sağlamış olursunuz. Peki hangi tür atıklar hurdacılar tarafından alınır? Demir, bakır, krom, kağıt, kurşun, kablo, çinko, makine, iskele, alüminyum, elektronik, sandviç panel, şantiye ve fabrika hurdaları, pimapen, sarı hurda ve paslanmaz hurda diye adlandırabileceğimiz birçok hurda çeşidi Beylikdüzü hurdacıları tarafından alınmaktadır. Beylikdüzü hurdacı tecrübe sahibidir. 20 yıldan 30 yıla kadar tecrübelisini bile bulmanız mümkün.

Beylikdüzü’nün tüm mahallelerinde hurda alımı yapan yerler bulmak oldukça mümkündür. Adnan Kahveci, Barış, Beylikdüzü organize sanayi bölgesi, Cumhuriyet, Büyükşehir, Yakuplu, Kavaklı, Gürpınar gibi daha birçok ilçesinde hurdacı yer almaktadır ve tüm mahallelerden hurda alımı yapılmaktadır.

Genel olarak Beylikdüzü hurdacılarının fiyatlarına değinecek olursak, kesin bilgiler bulamayabilirsiniz. Genel olarak firmalar özellikle iletişime geçerek sormanızı isterler. Bunun sebepleri firmadan firmaya değişir ancak genel sebebi hurda fiyatlarının da sürekli değişime uğramasıdır. Bazı hurdaların ederine değinecek olursak; bakır alaşımları kilogramına göre değişim göstermekte olup en düşük fiyatı 20 kilosu 75 tl olarak belirlenmiştir.

Alüminyum fiyatları da en düşük 20 tl den başlamaktadır. Çinko ve kurşunlar 30-40 tl arasında değişiklik göstermektedirler. 50 kiloya kadar vereceğiniz kablo atıkları en düşük 40 tl’den başlamaktadır. Fiyatlar bu şekilde kilolarına göre değişiklik göstermektedir.

Daha detaylı bilgi https://hurdacilarbirligi.com/ adresine tıklayınız.

adminadmin