Spor
Giriş Tarihi : 22-02-2017 12:44   Güncelleme : 22-02-2017 12:44

Boksa Canik Damgası

Samsun Canik Belediyespor Boks Takımı'nın başarılı bayan boksörleri İrem Uzun ve Şule Kabadayı, Fethiye'de düzenlenen şampiyonadan bir altın, bir gümüş madalya ile döndü.

Boksa Canik Damgası

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Fethiye'de düzenlenen Yıldız, Genç ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na Canik damgası vuruldu. Şampiyonaya iki sporcuyla katılan Samsun Canik Belediyespor'un başarılı bayan boksörü İrem Uzun Genç Bayanlarda +81 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken, Şule Kabadayı Büyük Bayanlarda 75 kiloda Türkiye ikincisi oldu.

BAŞKAN GENÇ'E HEDİYE ETTİLER

Oldukça çekişmeli mücadelelere sahne olan şampiyonadan biri altın olmak üzere iki madalyayla dönen Samsun Canik Belediyespor'un boksörleri İrem Uzun ve Şule Kabadayı'yı başarılarından dolayı tebrik eden Antrenör Yusuf Beykoz, kendilerine verdiği destekten dolayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti. Aldıkları madalyaları Başkan Genç'e hediye ettiklerini belirken Beykoz, "Sporcularımız bundan sonra Avrupa ve Dünya Şampiyonası'na hazırlanacaklar. İnanıyorum ki Başkanımızın desteğiyle oralarda da önemli dereceler elde edeceğiz" dedi.

adminadmin