Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 16-04-2021 10:01   Güncelleme : 16-04-2021 10:01

Bu nasıl futbol!

Evet; bugüne kadar; takıma zarar gelmesin, moral motivasyonları bozulmasın diye hep olumlu, yapıcı yorumlar, yazılar yazdım ama bugün geldiğimiz nokta, her ne kadar ligde 2. liği ve 3. lüğü; Adana Demirspor ile, 58 puanla ve averajla paylaşsak bile; bu kısır, göz zevki ve liderlik hırsı, mücadelesi vermeyen futbol ile gerçekten işimiz çok zor !

Bu nasıl futbol!

Ertuğrul Sağlam hocam; bu sezon kırmızı kartlarıyla; bizleri, takımı adeta kaderiyle başbaşa bıraktı ! Arkadaş; her ne kadar haklı olsan da; düdük hakemin ağzında bir kez çalındıysa, artık ne yapsan da faydasız !

Elbette ki hakemler; vermiş oldukları bazı yanlış  kararlar ve gösterdikleri kırmızı ve sarı kartlarla, oyunun sonucuna olumsuz tesir ediyorlar ama neticede, son sözü onlar söylüyor.https://www.akasyam.com/kose-yazisi/7505/bu-nasil-futbol.html

Gelelim maçlara; Menemen maçında birkaç değil, birçok korku tüneline düştük. Hele yediğimiz bir gol var ki evlere şenlik ! Sanki bizim defans rakibe gol attırma nöbetinde ! Adamlar almış  topu, bizim sahaya hücuma kalkmışlar da bizim futbolcuar dersin ki denizden henüz karaya henüz ayak basamamışlar !

Ve beklenen son; bizden hiçbir futbolcu kale önünde değil, adeta adamlara show yapma fısatı veriyoruz ve verdik de ! Şimdi bu kötü oyun hiç bize yakıştı mı? Arkadaş; bir Adana Demirspor, bir İstanbulspor ve bir Giresunspor, hatta bazı düşme hattındaki takımların maçlarını izliyorum da, zevk, heyecan, gol, çaba, mücadele, yâni futbol adına ne ararsan var.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN