Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-07-2021 10:48   Güncelleme : 05-07-2021 10:52

Bu Ses Kaydı Deveci’ye mi Ait!

Twitter'da paylaşılan ve Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’ye ait olduğu iddia edilen ses kaydı gündeme bomba gibi düştü.

Bu Ses Kaydı Deveci’ye mi Ait!

Gazeteci Cengiz Alçayır, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’ye ait olduğu iddia edilen bir ses kaydının da yer aldığı bir tweet paylaştı.

Söz konusu alıntı tweetteki ses kaydında “Harcadığımı çıkaran kadar çalacağım” ifadeleri yer alıyor.Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Dinamit programında bahsi geçen ve Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’ye ait olduğu iddia edilen ses kaydının yaklaşık 1,5 yıl önce sosyal medya platformu twitterda paylaşıldığı ortaya çıktı.

Gazeteci Cengiz Alçayır, kendisine ait twitter hesabından Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’ye ait olduğu iddia edilen söz konusu ses kaydının da alıntılandığı bir tweet paylaştı. @DeveciCemill kullanıcı adlı bir twitter hesabından yayınlanan ses kaydını paylaşan Gazeteci Cengiz Alçayır, Cemil Deveci’ye kamuyu aydınlatma çağrısında bulundu.“Siyasette sen dahil, ben dahil, peygamberin torunu dahil, 2 trilyon, 1.5 trilyon, 1 trilyon para harcayıp belediye başkanı olacak. 7300 lira maaşa talim edecek. Çalarım kardeşim. Çalarım. Ne kadar çalarım? Harcadığım parayı kazanıncaya kadar çalar” ifadelerini içeren ses kaydını paylaşan tweeti alıntılayarak yorumlayan gazeteci Alçayır;“Samsun Atakum CHP’li Belediye Başkanı Cemil Deveci, kendi görseliyle açılmış fake hesaptaki SES KAYDI’nda yer alan, “Harcadığımı çıkaran kadar ÇALACAĞIM” sözleriyle ilgili ya KAMUOYUNA bir açıklama yapmalı ya da BU HESABI ve İÇERİĞİNİ hukuki yollarla KAPATTIRMALIDIR!” yorumunda bulundu.

 

İşte o ses kaydı:

 

https://twitter.com/yerelkulis/status/1411621800711184384

Recep YAZGANRecep YAZGAN