Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 08-06-2019 08:57   Güncelleme : 08-06-2019 08:57

Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 1

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği’nin takiyyeci bir yapılanma olduğunu önceki yazılarımda dile getirmiştim. Üyelerinin büyük çoğunluğu sözüm ona, “kemale ermek” amacıyla bu derneğe üye oluyor. Oysa derneğin gerçek amacı tamamen siyasidir. Geçmişten günümüze değişmeyen tek şey ise; derneğin ulvi amaçlar için bir araya gelen üyelerden oluştuğu izlenimi vermek, hatta üyelerini bu yalana inandırarak, süreç içerisinde verilmek istenen asıl siyasi mesajları “SUBLIMINAL” olarak masonların beynine kazımak.

Büyük Locanın Gizli Belgeleri - 1

Takiyyecilik konusunda tanınmış birçok ismi geride bırakan derneğin resmi web sitesinde, hâlihazırdaki başkanı Bülent Akkan tarafından kaleme alınan  “BÜYÜK ÜSTAT MESAJI” bölümünde aynen şu ifadelere yer verilmiş; “Hür Masonluk her türlü siyasi ve dini tartışmaların uzağında kendini geliştirmeye, yetiştirmeye yönelik felsefi çalışmalar yapan, bireysel bir öğretidir.”

Akkan’ın bahsettiği; gerçeklerle alakası olmayan hatta masonik ritüellerle de çelişen bu “bireysel öğreti” iddiası dış dünyaya söylenen ve gerçek amacı gizleyen bir kocaman bir yalandır.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminadmin